- Член од
- 25 август 2011
- Мислења
- 184
- Поени од реакции
- 1.144
Koj se tie momci od KKV sto se segasni dzandari??
F.P.S.
F.G.
Ne zamarajre pokje.
Ima i video i se, ko ke odlucat ke ee objavi, nevesti edni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Koj se tie momci od KKV sto se segasni dzandari??
Пред неколку недели ви упаднавме во сред град и беа земени неколку реквизити па не беа објавени зашто е смешно !
F.p.s sto ti e be drugar nemaat tie 12 godini so inicijali kazi so ime i prezime koj se tie zaso jades gomna me boli mene kurot iskreno i site nas se znaeme megju nas od KKV nemaa lugje sto rabotat kako dzandariF.P.S.
F.G.
Ne zamarajre pokje.
Ima i video i se, ko ke odlucat ke ee objavi, nevesti edni.
Не сум од чкембари, фан обичен сум ама сакам да те прашам дали оние реквизити ти личат од обични фаној поло маици, комити лисиче,шалој комити итн. Признајте пораз не е страмота. Честито 1 ва лига. И не ја носете водата на ваша водејнца кажете реално како шо е.Чкембари како гладни кучиња се изнапишуваа на форумов
Искрено секој очекуваше дека ќе има еден куп вакви реквизити, зашто тој што не е навивач не знае дека не треба лабаво да да се шета низ Кавадарци како на екскурзија.
Навивачите знаете каде беа и слободно можевте да не поздравите.
Пред неколку недели ви упаднавме во сред град и беа земени неколку реквизити па не беа објавени зашто е смешно !
Добро што сте им ги земале. Сега ќе купат од новите маици, па ќе имаме за бонус на играчите да им исплатимеНе сум од чкембари, фан обичен сум ама сакам да те прашам дали оние реквизити ти личат од обични фаној поло маици, комити лисиче,шалој комити итн. Признајте пораз не е страмота. Честито 1 ва лига. И не ја носете водата на ваша водејнца кажете реално како шо е.
ako ne gi znajs lugeto kaj vas, nema jas so da ti kazvam be mrdnat.Nemam komentar za maicive ste nacekale ste zemale tuku sto ne ripnevte na kombinjata avtobusite ne so kamenje
F.p.s sto ti e be drugar nemaat tie 12 godini so inicijali kazi so ime i prezime koj se tie zaso jades gomna me boli mene kurot iskreno i site nas se znaeme megju nas od KKV nemaa lugje sto rabotat kako dzandari
Ribari ne se spremni za takvi akcii, se krieaКако и да е убав ден денеска и за двете страни Комити добра утакмица Лозари си го одбранија градот не дозволија како Рибари да им седат по кафани да им прават кортео по улиците и ни една акција да не направат
Вардар, Работнички, Ѓорче и кај браќата у Чаир имате гостувања наредна сезона во Ск ќе видиме на колку ќе гостуватеSo ne se pustivte be picko Gjorce koa igraa baraz Lozari?So ne se pustivte sk Ckembari na sred Skopje korteo koga praevme ??Mislis deka se random i deka sw fanovi na tie so mu se zemeni maicive????Prosetajte sw use ednas Kavadarci ili Bitola ke vi napravime dobra zurka
А бе море ајван, многу добро знам на кого сте собрале маици денес. Благе везе немаат со Комити дечките. Си напраиле маици на своја рука. Комити дојдоа непосредно пред утакмица со аутобуси и коли, така да не ми продавај причи ти на мене.So ne se pustivte be picko Gjorce koa igraa baraz Lozari?So ne se pustivte sk Ckembari na sred Skopje korteo koga praevme ??Mislis deka se random i deka sw fanovi na tie so mu se zemeni maicive????Prosetajte sw use ednas Kavadarci ili Bitola ke vi napravime dobra zurka
Автоматски споено мислење:
Ne prasav Svadbarite koa ve izbrkaa?I tie ne se navivaci
Друже, батали ги. Комитите знаеа каде се и кога доаѓаа. Собрале маици на луѓе повеќето од другите градови што чекаа билети. Смалете доживљај и гледајте како се пуни трибина кај вас.А бе море ајван, многу добро знам на кого сте собрале маици денес. Благе везе немаат со Комити дечките. Си напраиле маици на своја рука. Комити дојдоа непосредно пред утакмица со аутобуси и коли, така да не ми продавај причи ти на мене.