- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 26.416
- Поени од реакции
- 43.224
Кај може да се земе нешто вакво?
ОвдеКај може да се земе нешто вакво?
ова е MT-651 модел, изгледав неколку видеа на јутуб и не изгледа како да прави нешто.Овде
![]()
Ултразвучна-одбрана-од-напади-кучиња-дресура-куче-апарат
Ултразвучна Ултразвучната одбрана од напади од кучиња е потполно хуман начин за растерување и одбрана од агресивни животни.tronshop.mk
Шиткаат несекојдневни ствари во таа продавница...
Искрено појма неам дали делува или не , апаратот од странава го запамтив од една девојка од Тетово шо го купила се пофали на фб пред некој месец дека имало ефект .. е сеа дали е фејк реклама или вистина ..ова е MT-651 модел, изгледав неколку видеа на јутуб и не изгледа како да прави нешто.
Со пушка ќе те видат, ќе те пријават и за џабе ќе го кркаш.Nekoj neka gi resi idiotskive kucinja aman ili dajte mi puska ja ke gi roknam!
Со цел памет ова го пишуваш?Со пушка ќе те видат, ќе те пријават и за џабе ќе го кркаш.
Купи отров, расфрлај го околу контејнерите. Деца околу контејнери не си играат, а кучињата баш таму се хранат.
Ама прво на Бафра дај му, а после и ти напиј се од него.Со пушка ќе те видат, ќе те пријават и за џабе ќе го кркаш.
Купи отров, расфрлај го околу контејнерите. Деца околу контејнери не си играат, а кучињата баш таму се хранат.
Првин на психијатар да одиш. Ако немаш пари пиши ми јас ќе го финансирам прегледот.Nekoj neka gi resi idiotskive kucinja aman ili dajte mi puska ja ke gi roknam!
Што погрешно пиша членката за да ти се дрзнеш и ја праќаш да оди на психијатар?Првин на психијатар да одиш. Ако немаш пари пиши ми јас ќе го финансирам прегледот.
sto sakam da te rastrgnat glutnica kucinja pa cel forum ke treba da donira da te sostavat,Првин на психијатар да одиш. Ако немаш пари пиши ми јас ќе го финансирам прегледот.