- Член од
- 23 мај 2019
- Мислења
- 4.454
- Поени од реакции
- 5.176
Добро, добро не се лути еееееееееи па ти што си...Ако така ти е полесно на душата, добро.
Па стај ме на игнор и не ме читај воопшто, читај ги рони и бони со кооперација муабетот.
Во февруари почна СВО за демилитаризација и денацификација на Украина.
Во септември РФ анектираше нецелосно освоени покраини на Украина, па се повлече плански.
Денес РФ има украински војници на својата територија ама не е во војна, бидејќи си даде автогол со пета кога анектираше неосвоена територија.
Сите ЛНР ДНР ШНР Ахмат и што ли не се сега официјални сили на РФ. Башибозук од советски размери
Колку НАТО војници загинаа во војнава што не е војна?
Една исправка -немаше анексија, имаше референдуми .... и СВО е уште во тек, кога ќе заврши ќе не известат.
Околу башибозукот, не си коректен на другата страна имаш еден цел белосветски нацифашистички отпад па глеам не ти смета.
Туку дај малку сериозно, да те прашам, што мислење имаш... бидејќи сметаш дека ОТАН ќе ја порази РФ како би сето тоа изгледало, дали тоа значи дека на РФ ќе и се одземат овие територии кои се веќе во состав на РФ или пак ќе ја парчат РФ???
Еве прво ти одговори, а после јас ќе одговорам како РФ ќе го порази ОТАН и како сето тоа ќе изгледа, може?
Автоматски споено мислење:
Е добро, што се ако не се ОТАН војници, мислиш дека се Руски?Тие НАТО војници ли се? Чие знаме носат на левото рамо?