Се мислам дали да идам на ова финале искрено а иам и смештај гага у Истанбул, првото бев, ама за ова психички не знам дали сум у можност да го издржам тој напор најискрено тогаш знаев дека се враќам дома со тројна сеа ништо не знам, таа сезона очекував све да освоиме уште у Јануари, оваа сезона немаше навивач на Интер што очекуваше дека Интер ќе игра во финале, бар не додека не видовме како е проектиран патот до таму пред Бенфика.
Не знам као да се понашам сеа не бев никад спремен за вакво сценарио, се мислам и тука во Скопје ако се организира дали да одам или дома да го глеам. Зимајте карти уште сеа ако идете и се надевам сите ќе успеете да земете што сте наумиле, уште утре бркајте смештаји и све, мене срцево нема да ми ја издржи таа психичка тотртура тој период така да тешко да се решам да идам у Турција, надреално ми е све ова и уште не ми се верува дека сме во финале, а таму ќе го имаме најголемиот предизвик моментално во фудбалот што постои, а тоа е финална текма или со Реал или со Сити, подобро од ова во фудбалот нема во моментов.