Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Па не го остави Конте во таква состојба, Конте си замина затоа што знаеше дека од горе планираат да не вратат на фабрички подесувања. Туку ајде да не пишувам за тоа, кој ќе се расправа со Мирко и Славко ако видат :D

знаеш у каква состојба го остае Интер Конте и Пиоли и Круниќ ви зедоја титула :)

Ако цената што треба да се плати за таа титула, е една сезона без ЛШ, тешко, но некако би ја прифатил. :D

Најомилена титула во италијанско првенств, од сите освоени имам некои помили од ЛШ.

Само што мора да се вратат назад и повторно да гледаме прогрес, а сезонава да биде само лош инцидент.

Treba da se donesat 5 starteri, Pavard, Jonathan David, CM i ete Kamada free transfer i nekoe probivno desno krilo, da se sitnat Rebic i ostala boranija, da se donesat plus po eftini varijatni za da se pojaca klupata transferi od tipot na Thiaw.

Treba da se donesat 5 starteri, Pavard, Jonathan David, CM i ete Kamada free transfer i nekoe probivno desno krilo, da se sitnat Rebic i ostala boranija, da se donesat plus po eftini varijatni za da se pojaca klupata transferi od tipot na Thiaw.

И нов тренер или нов Пиоли.

Проблем е што ние не знаеме ни овие што ги имаме на кое ниво се. Еден период, па скоро и цела сезона, изгледаат одлично, во друг период како аматери. Добро, тоа е и последица на нивниот квалитет, но преголеми се варирањата, да не биде и до системот. Ние некаков тренерски ракопис сезонава видовме само на 5-6 натпревари.

И нов тренер или нов Пиоли.

Проблем е што ние не знаеме ни овие што ги имаме на кое ниво се. Еден период, па скоро и цела сезона, изгледаат одлично, во друг период како аматери. Добро, тоа е и последица на нивниот квалитет, но преголеми се варирањата, да не биде и до системот. Ние некаков тренерски ракопис сезонава видовме само на 5-6 натпревари.

Dokolku ne mozat da donesat nekoj kako Nagelsmann ic neka ne go menuvaat kelavicata.

Само Де Зерби... или Анчелоти да се врати [emoji4]

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Ne znam dali ima nekooj realno misli deka Milan ke pomina vecer?!

Има, ја :)
Не може да трае толку серијата од Интер [emoji16] а и не е тоа Сити па да се плашимо толку... 0-2 или 1-3 типуем [emoji16] пошто игра Леао

Има, ја :)
Не може да трае толку серијата од Интер [emoji16] а и не е тоа Сити па да се плашимо толку... 0-2 или 1-3 типуем [emoji16] пошто игра Леао

Ke pocneme jak presing i visoka igra, stv mislis deka Inter nema da ni dade gol na kontra :D ?

Само не знам каков ќе биде тој пресинг со Месијас, Брахим, Леао и Жиру.

Гледам по интернет има некои што се надеваат на пресврт. Но еве и да почнам да размислувам во тој правец, а тешко ми е да се натерам, повеќе ми е за верување тоа да биде во некој мртвило натпревар, каде што ни Милан ни Интер нема да имаат некоја преголема иницијатива и шанси, а некако да ја завртат како минатата сезона, таму од седумдесетата минута. Да поведе тогаш веќе е друг муабет, макар имало и само десет минути до крај.

Одење на глава од прва минута, може да значи и брз примен гол и некоја катастрофа до крај. И покрај тоа што губи два разлика, можеби звучи шашаво, но Милан повеќе треба да внимава да не прими гол. Барем по ова што го гледаме од Милан сезонава.

Иако ова се "шта је баби мило, то се баби снило" муабети.

Леао и пресингот :ROFLMAO::ROFLMAO: па он не мрднува..

Не би било лошо само нема шанси некој јаки трансфери да прават..Камада за фри би бил супер, само гледам и Наполи го сакаат така да..

Нула очекувања имам, единствено што ми дава надеж е дека сезонава во ЛШ помина без ниеден потрес или пресврт, па можеби, ете, судбината ќе сака денес таква пиздарија да се случи. :D

So Messias i Calabria ni ne ocekuvam nesto ni pa moze da pobedime , prazen prostor imas pred edna nedela ne znaese sto so topkata Messi sega od nego ocekuvame presvrt

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom