pa na fudbal ne navivate a na rakomet ste za eurokrem rabotnik... pAlister koj go eba, detska gradinka e
pa na fudbal ne navivate a na rakomet ste za eurokrem rabotnik... pAlister koj go eba, detska gradinka e
По би верувал на чаршиски муабети отколку на ваков рекет портал (освежи нешто да не те читаме по интернет).Не дека некои работи не се вистина...
Eve jas bev vo Ohrid i si navivav za mojot klub....ti nebese...Koj e pogolem navivac? Jas ili ti?pa na fudbal ne navivate a na rakomet ste za eurokrem rabotnik... pAlister koj go eba, detska gradinka e
znam peer ti si od onie navivaci sto bojkotiraat a ustvari si ides u sala i navivas za rabotnik... ti si tolku zbunet da ni psihijatar ne te opravuva. klasicen kurton... utre da ti kazat deka so shkendija ke fuzirate i za niv ke navivas. kur te boli...Eve jas bev vo Ohrid i si navivav za mojot klub....ti nebese...Koj e pogolem navivac? Jas ili ti?
Rabotis nesto tamu ili cel den na forum si zakacen? So ni drzis predavanja, a voopsto tuka ne si prisuten?
Imas dojdeno vo Bitola na rakomet? Bese vo Skopje na rakomet, na fudbal? Vo zivo i na kompjuter ne e isto ....Ova godina namaleni ce cenite za kartite, rezerviraj si so vreme, fati go avionot, prisustvuvaj na nekolku utakmici i posle ke prajme muabet...
druze vie si rucavte so niv. skopje odsekogas si bil internacionalna metropola, tuka svsta ziveelo od atnika do denes, vprocem ko i vo sekoj pogolem grad vo svetot. etnicki cisti se sekade samo selata, znaes kako vikaat crvot ubavoto jabolko go jade... koj budala bi sakal da zivee so rek vo dvor?Gledam imas kompleks od s.iptari, ela si vo seloto nase na cista teritorija, ne sme nie Bejrut (Skopje) podeleniot grad....
Za fuzija mozi ste i edinstven primer vo svetot, so koja si ja samoizbrisavte istorijata na klubot i odbravte ime na selski klub samo za da ne ispadnite edna sezona, a imeto ke si go nosite cel zivot....
Ostaj so dremis cel den na kompjuter, gledam i cela vecer malce e ti e, 5 sabajle e tamu...odi legni si, odmori se..utre olabaj malce, izlezi si so deckoto, manite po edna bira, mnogu si optereten so kajgana forumot
i jas te sakam brat...
Дали ќе доаѓаш на ракомет ТИ да го гледаш твојот Вардар во Кавадарци и зошто не?pa na fudbal ne navivate a na rakomet ste za eurokrem rabotnik... pAlister koj go eba, detska gradinka e
Дете оди во темата "Ајде да изброиме до 100 000"Дали ќе доаѓаш на ракомет ТИ да го гледаш твојот Вардар во Кавадарци и зошто не?
ne, ne tamu ne idam ic, onaa miki maus grupa u toa selo e mnogu strasna...Дали ќе доаѓаш на ракомет ТИ да го гледаш твојот Вардар во Кавадарци и зошто не?
Дали се навреди од прашање кое воедно не е поставено кон тебе? Инаку непрозвани се јавуваат знаеш кои.Дете оди во темата "Ајде да изброиме до 100 000"
Па не одиш за групата, одиш да го бодриш клубот твој, нели?ne, ne tamu ne idam ic, onaa miki maus grupa u toa selo e mnogu strasna...
klubot se bodri na mnogu nacini ne se sekiraj... ama od onie miki mausovci imam fobija. odkako gi evakuiraa dzandarite od autokomanda bez usta da otvorat sto da ti kazam tolku zal mi padna za niv se si mislam use ednas toa da im go napravat ke si umram od taga...Дали се навреди од прашање кое воедно не е поставено кон тебе? Инаку непрозвани се јавуваат знаеш кои.
Автоматски споено мислење:
Па не одиш за групата, одиш да го бодриш клубот твој, нели?