Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ај ако ги пројдемо Интер ќе им простимо [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Na ova pisuvam cela godina , znaev deka ke ni se sluci ova , nekoj tuka me kritikuva , deka sum pesimist .
Loso rabota od Paolo Maldini , mozebi toj ne e kriv , naprai povise od sto mozese , no skudetoto ne trebase da bide alibi , ja osvoivne i sto posle toa ?
Tie izgleda mislile samo za edna swzona , Origi Pobega Sale Rebic Tomori Kalulu se samo obicni igraci koj mozat edna sezona da prusat dobri igri od kade ne mozez da se potpiras na niv .
Ako ne se premisli Leao , baram od nesto da sme vo plus ova sezona , neka trcat swga po eufa league so Pioli i konpanijata , a Hakan i Inter od nigate neka go gledat kako igra finale i mozebi osvojuva titula .

Да не го извадеше Диаз и Тео ќе дадеа еден гол..едино Диаз играше добро, знае да повлече играч и да изигра нешто.

Која финта му беше што ги извади на 0-0 незнам, ако го одмара незнам зошто ги стави во прв тим и играа до 60та..ако играа 60, ќе изиграа и до крај.

Се посраја шо се посраја, ја запустија сезоната шо ја запустија, ќе играат лига европа шо ќе играат, не посрамија некни шо не посрамија, немаат шанси за финале шо немаат, единствено останва да му ебат матер на комшифките вторник, сакам да видам 11 гатузовци, да има плач и лелек, скршени носој, скршени глај, скршени нозе, крв да плукаат, завршени кариери на некои како лајнаноглу, напрај му ненадоместлива штета и нека играат финале после.

I da go kaznat Juve so -9 boda kako sto se pisuva pak ke bidat pred nas , e tek togas ke bide blam na godinata

Ако освои Интер Chl а ние сме 5, Интер 4место во серијаА, нема да играме Chl идна сезона?

Ако освои Интер Chl а ние сме 5, Интер 4место во серијаА, нема да играме Chl идна сезона?
Не, пак 4 претставника би имала Италија, 5то место би носело ЛШ само ако јуве добие забрана од УЕФА следна сезона да настапува во европските натпреварувања.

Ni edna kombinacija ne im odi na prilok , i da go kaznat Juve pak Roma so pobeda deneska ke bide pred nas na toa 5 mesto , podobar mecuseben , i da gi pobedime site do kraj

Епа чорба Македноче....ти ибам ќељавицата гнасна...

Цела лига а најмногу Инзаги треба да се засрамат што лани изгубија титула од мистеров.....bald fraud....
Автоматски споено мислење:

Вчера не пишав за Адил....едини вчера беше на терен што помина играч и направи пасови точни на напред..

Сигурно има добиено инструкции да го форсира Де Кателар уместо Адил али срамно е што цела сезона не му даде шанса, бар против вакви екипи кај што мора да имаш креативност.

Цел тим никој немаше едно точно подавање на напред....иста приказна против Интер, едини точен пас напред беше на Тонали до Меси, кога овој шутна 3 метри настрана од гол.

Последно уредено:
Ni edna kombinacija ne im odi na prilok , i da go kaznat Juve pak Roma so pobeda deneska ke bide pred nas na toa 5 mesto , podobar mecuseben , i da gi pobedime site do kraj
Новиот наш председател рече на било која казна ние демек пак ќе поднесиме жалба на евентуална казна со бодови така да ова ќе се влечка до година сигурно.

Како за МК лига да се работи.

Milan go izgubi vozot , i da ve kaznat i da ne ve kaznat , druga sezona igrat europa league , pa so pamet vo glava i so nov trener drugata sezona posilni i podobri .
P.s . Nema da go kaznat Juve i da ko pravat toa ke bide nekoj 3 ili 4 boda samo radi reda

Вчера не пишав за Адил....едини вчера беше на терен што помина играч и направи пасови точни на напред..

Сто пати боље он да го замени Бенасер со Интер, место Побега, бар изненадување ќе биде некое, кој знае. Побега сам вчера беше добри 40% од поразот и сигурно ќе биде сомелен од средината на Интер.

Нема никогаш да разберам, и мислам дека се нема случено да се промашат до последно сите засилувања. Не знам ни дали е уопште можно тоа, да донесеш 5-6 фудбалери и секој од нив, не само што не ти ја подобрува, туку да ти ја влоши играта.

Сто пати боље он да го замени Бенасер со Интер, место Побега, бар изненадување ќе биде некое, кој знае. Побега сам вчера беше добри 40% од поразот и сигурно ќе биде сомелен од средината на Интер.

Нема никогаш да разберам, и мислам дека се нема случено да се промашат до последно сите засилувања. Не знам ни дали е уопште можно тоа, да донесеш 5-6 фудбалери и секој од нив, не само што не ти ја подобрува, туку да ти ја влоши играта.

Адли не е пријавен и да сака Пиоли шо не верувам не може да игра со Интер

Адли не е пријавен и да сака Пиоли шо не верувам не може да игра со Интер

Бакајоко ондак ако е пријавен. Кој било, Монтоливо нека е ако сака.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom