Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чудно ми е колку сум мирен, изгледа сета нервоза и разочараност се потроши во среда.
Не, пак 4 претставника би имала Италија, 5то место би носело ЛШ само ако јуве добие забрана од УЕФА следна сезона да настапува во европските натпреварувања.Ако освои Интер Chl а ние сме 5, Интер 4место во серијаА, нема да играме Chl идна сезона?
Новиот наш председател рече на било која казна ние демек пак ќе поднесиме жалба на евентуална казна со бодови така да ова ќе се влечка до година сигурно.Ni edna kombinacija ne im odi na prilok , i da go kaznat Juve pak Roma so pobeda deneska ke bide pred nas na toa 5 mesto , podobar mecuseben , i da gi pobedime site do kraj
Вчера не пишав за Адил....едини вчера беше на терен што помина играч и направи пасови точни на напред..
Сто пати боље он да го замени Бенасер со Интер, место Побега, бар изненадување ќе биде некое, кој знае. Побега сам вчера беше добри 40% од поразот и сигурно ќе биде сомелен од средината на Интер.
Нема никогаш да разберам, и мислам дека се нема случено да се промашат до последно сите засилувања. Не знам ни дали е уопште можно тоа, да донесеш 5-6 фудбалери и секој од нив, не само што не ти ја подобрува, туку да ти ја влоши играта.
Адли не е пријавен и да сака Пиоли шо не верувам не може да игра со Интер