Bundesliga

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.647
Поени од реакции
22.380
Drugite se diskutabilni ajde, ona so raka nekoi ne go svirat stvarno ama ova nad Adeyemi kako ne go dadoa za penal e toa e totalno nesfatlivo, ne postoi nikakvo objasnuvanje za da ja opravda ovaa odluka od VAR sobata, ova samo so namera ne se sankcionira so penal.

Не се само Барса и Јуве мафија ако ме сфаќаш.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.647
Поени од реакции
22.380
1682769254798.png

Видео-Судијава од вчера (десно) да ти бил Баерн фанче. Ццц.

Член од
12 мај 2014
Мислења
1.185
Поени од реакции
2.816
Drugite se diskutabilni ajde, ona so raka nekoi ne go svirat stvarno ama ova nad Adeyemi kako ne go dadoa za penal e toa e totalno nesfatlivo, ne postoi nikakvo objasnuvanje za da ja opravda ovaa odluka od VAR sobata, ova samo so namera ne se sankcionira so penal.

Првито видео, на прв поглед ми изгледаше како да му се мести за фаул, ама на снимката апла се глеа како го собира. А за второто не ни видов дека имало мала игра со рака, овде поише глеав како го собра со нозете доле. Грешка беше што одма стануваа, да се вртеа малце на трева може ќе добиеја внимание.

Член од
10 јуни 2018
Мислења
132
Поени од реакции
283
Хахаххаах патетика од тим, буквално Баерн немаат никаква мотивација губат од кој стигнат ама лузери се лузери. Пак очекувам Дортмунд да освои Баерн веќе ментално се на одмор освен ако Дортмунд почне секој кикс на Баерн и они да киксаат што ништо не е чудно.

Ова со судии стана изговор на суперкуп
Ројс и Кел и компанија за нивниот лузерски менталитет. Баерн оваа година секоја одлука е против нив отворете wahre tabelle каде што се пресметани грешките од судиите колку бодови би имал Баерн пред Дортмунд. Баерн буквално секое второ коло е тешка оштетен за да биде лигава поинтересна. Црвениот на Белингам на првата утакмица исто не му го дадоа затоа што судијата нејќел да ја заебел утакмицата таков бил.

Али на чело со Вацке, Кел и капитенот суперкуп Ројс со најлузерскиит менталитет што сите им се криви толку е затоа и такви фанови имаат

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.240
Поени од реакции
13.721
Дотмунд за жал веќе неколу години незнае кај тера. Циркус од клуб. Сега им е шансата да земат ама пак некој трет ќе им биде виновен.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.647
Поени од реакции
22.380
Член од
10 јуни 2018
Мислења
132
Поени од реакции
283
Дотмунд за жал веќе неколу години незнае кај тера. Циркус од клуб. Сега им е шансата да земат ама пак некој трет ќе им биде виновен.
Не ми е јасно стварно значи после 10 читај 10 години имаат златна шанса да освојат они што прават примаат 3 ЧИТАЈ 3 гола со играч повеќе против факинг Штутгард кој се бори за опстанок и играат нерешено против Бохум кој исто се бори за опстанок. Буквално спрема буџет квалитет и мотивација за титула треба да ги згазат како што играаа против Франкфурт минатото коло.
Ако не освојат оваа година кога би освоиле. На Баерн веќе им е повеќе сеедно губат не играат со просечни клубови како Мајнц и компанија, Дортмунд во оваа ситуација барем треба да ги тепа тимовите со далеку послаб буџет(пошто стално се жалат дека неможеле со Баерн ради буџетот).

Ај да видиме ако наеднаш не стегне Баерн пак го глеам Дортмунд во пол позиција ама ако продолжат вака да губат поени реално ќе биде кој помалце ќе испокикса а ако тепа и Унион некако денес против Леверкузен дури и они може да се вмешаат.

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.240
Поени од реакции
13.721
Не ми е јасно стварно значи после 10 читај 10 години имаат златна шанса да освојат они што прават примаат 3 ЧИТАЈ 3 гола со играч повеќе против факинг Штутгард кој се бори за опстанок и играат нерешено против Бохум кој исто се бори за опстанок. Буквално спрема буџет квалитет и мотивација за титула треба да ги згазат како што играаа против Франкфурт минатото коло.
Ако не освојат оваа година кога би освоиле. На Баерн веќе им е повеќе сеедно губат не играат со просечни клубови како Мајнц и компанија, Дортмунд во оваа ситуација барем треба да ги тепа тимовите со далеку послаб буџет(пошто стално се жалат дека неможеле со Баерн ради буџетот).

Ај да видиме ако наеднаш не стегне Баерн пак го глеам Дортмунд во пол позиција ама ако продолжат вака да губат поени реално ќе биде кој помалце ќе испокикса а ако тепа и Унион некако денес против Леверкузен дури и они може да се вмешаат.
Тоа е. Се е кажано. Уништен е менталитет. Јбг цел живот да си втор, ќе се изгубиш во оваа пол позиција.

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591

ЈуријАркадиевич

Модератор
Член од
10 мај 2010
Мислења
1.838
Поени од реакции
7.189
Зошто џабе? Има уште две кола, се' може да биде до крај. Сме се изнагледале секакви изненадувања и ситуации
Мислам дека си ги прокоцкаа шансите, секако дека и ти имаш право.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Хухухухухухел :pos:
Автоматски споено мислење:

Растур систем Баерн, мочај по тоа баграта арогантна на чело босанџеросот Брацо и Зоре Стелт. Секако и Ноер паунот и Тухел што дојде да потврди тројна титула. :D

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

На врв Bottom