Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве што сум пишувал на истата тема пред година дена. Се оствари напишаното.Ростер од 23 играчи е неодржлив на долг рок и тоа не само од финансиски причини. Еден Кил традиционално нема повеќе од 16 играчи по сезона. Време е еднаш засекогаш да се ослободиме од вишокот играчи, без разлика дали се тоа домашни или странски. Богдановски, Марио Стојановски, Ќосевски... за што ги држиме во ростерот? Или ќе решиме да им дадеме стварно шанса каде што пред нив ќе има еден поискусен играч, а они ќе бидат втори или ќе им дадеме одврзани раце да прават што сакаат. Да се биде трета опција на позиција крило или голман според мене е глупост.
Кој од овие задоволил, кој не? 6 деснораки бекови и уште два дефанзивци се надевам нема да држиме и наредна сезона. Уште сега се мисли на овие работи.
охрид (за охрид имат една пречка,не е за форум да ја коментирам) азијаШтета што така решил, се надевам дека нема да направи уште поголема глупост во Еурофарм да отиде
И кај вас има огромна конкуренција на таа позиција. Бели Џуниор, Иванковиќ, Орјоникидзе (кога ќе се врати), па дури и Јотиќ може таму да игра.охрид
така е ама ни требит некој и со мкд пасош,ке видиме или охрид (за охрид имат една пречка,не е за форум да ја коментирам)или азија одитИ кај вас има огромна конкуренција на таа позиција. Бели Џуниор, Иванковиќ, Орјоникидзе (кога ќе се врати), па дури и Јотиќ може таму да игра.