Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
Ехх ја не ги спомнав Сантон, Обиња, Болзони итн...
Брат ти ги спомнав квалитетните оние што играат редовно за Милан, не ги спомнав јас Дармиан, Кардачо, Вуидз, Пасини... ;)

ја како што се сеќавам некна берлускони плачеше оти не го купил ибра од пропаднатиот јувентус!
А ако постои тим во светот што не ги посакува Мајкон и Хулио цезар молим ти се јави ми се во франкфурт!
како за споредба
абиати-Цезар!
Фавали-Мајкон!

a ti ke vidis u sabota u 20:30 koj ke bide propadnat
adp_celeb_artmedia6_1.jpg

Не ми одговори како му кичмата на Самуел? Како се повреди воопшто Самуел, знаеш?
Бурдисо....не го мешај, тој си е посебна класа.

Јако му е .... на рехабилитација е ко шо чув ... се рехабилитира гледајки го Цезар као го учи Дида да брани.

И да ... за жал се сеќаам .... Јор поинт ?

Брат ти ги спомнав квалитетните оние што играат редовно за Милан, не ги спомнав јас Дармиан, Кардачо, Вуидз, Пасини... ;)

Епа со тоа сакав да ти кажам дека тоа се единствените млади играчи кај вас. А Бонера и Фламини ти се катастрофа, а овие во Интер се главни карики, тоа сакав да ти кажам

И да ... за жал се сеќаам .... Јор поинт ?
Мај поинт ис....кога споменуваш играчи на Милан имај го предвид Кака и неговите кичмокршачки способности.

Епа со тоа сакав да ти кажам дека тоа се единствените млади играчи кај вас. А Бонера и Фламини ти се катастрофа, а овие во Интер се главни карики, тоа сакав да ти кажам
демек вие имате помлади ? :icon_conf

Бонера не го спомнав во младите, а за Фламини грешиш сеа незнам што позиција игра Болзони ама гарант не е толку добар како Фламини...

демек вие имате помлади ? :icon_conf

Бонера не го спомнав во младите, а за Фламини грешиш сеа незнам што позиција игра Болзони ама гарант не е толку добар како Фламини...

Па во прв тим имаме помлади, просек е околу 27 години, а кај вас над 30, биди реален.

Иста позиција играат Болзони и Фламини, ако Фламини има 24 години, Болзони има 19 и има време за да се докаже, а додека тој се докаже ќе игра незаменливиот Камбијасо кој што има 28 :toe:

Па во прв тим имаме помлади, просек е околу 27 години, а кај вас над 30, биди реален.

Иста позиција играат Болзони и Фламини, ако Фламини има 24 години, Болзони има 19 и има време за да се докаже, а додека тој се докаже ќе игра незаменливиот Камбијасо кој што има 28 :toe:
Реален сум така е, ама кажи каква улога играат годините ?
Демек ако си помлад појак си, а постарите незнаат да играат фудбал ?
Арсенал со младине гледам титули се пуни се што можеја освоија, види го Дел Пиеро, Малдини колку години имаат а играат супер...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom