Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
Единствено ми е жал што навијачите на милан се изгубија после клипот за Нелсон =/ Тоа е -ке дебатираме утре.

Позз.

Што после клипов па факт е дека Dida бранеше катастофално тогаш и што у клипов си ми стаил голови што ни ги дале Лече стај ги сите ваши а најпресно види кое е и кажи ми колку беше резултатот а до тогаш можете само да :nesum:

Леле жено една кој клип го ставил и кој кур ако го удриле Дида? Важно ве истребивме таа година...среќни бидете што милан не игра лш ама ипак таква шупак еќипа не освојува никад лш:toe:

Леле жено една кој клип го ставил и кој кур ако го удриле Дида? Важно ве истребивме таа година...среќни бидете што милан не игра лш ама ипак таква шупак еќипа не освојува никад лш:toe:

не можат играчите против милан па ај да проба публиката

Само едно ќе ти кажам,после да не викаш не знаев.Ако не можат нападачите на интер да дават гол тогаш се знае тука е мистер толдо.
фрли едно око на видеово
Oх мори мајко... Ти дечко дефинитвно немаш врска од фудбал... Ова беше 100% фаул над Буфон... 2. Зошто лани не ве спаси Толдо Пак?? 3. Ти ке се надеваш дека Толдо(голманите) секогаш ке ве спасуваат?? 4. Вие ова натпревар го добивте или се мачевте до 100 минута да постигнете гол за изедначување??? :tapp::tapp:

Абе доста се препукавате џабе им зборите на овие што се за Јубендус , ке го видат они ибра ке пука со 130 км/ч ,,,ПОЗ

ооо грев Ибра дал еден гол од слободен и тоа со Палермо,не мора да те потсеќам на Дел Пиеро слободните како му завршија(Реал,Рома,Киево,Зенит)..ако се плашиме од Ибра од слободен тогаш не знам вие што ќе праите за Дел Пиеро:smir:

Песни за преселба во втора лига?
Але але одиме во серија Бе?:vozbud:
Zarate ke postignel dva gola protiv roma.........na fifa 09 ili pes 09:baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:

Седи бе "Мажу"

Шо има везе кој клип сум го стаил ?? Тој клип дојде као шлаг на торта после постот на Миланез (мислам беше или Ајсшутер --ме мрзи да скролам назад) у кој бурдисо се опишува како "Посебна КЛАСА на играч"

Епа повелете =)

kamiSKaZI напиша:
Ја можеби не пишувам многу на форумов, ама секое мислење го читам што ке го напишете ;) Се имате кажано за, поготово за последната утакмица, и очекувам да продолжиме со ваква игра, и на дедо перо и компанија да им покажеме чива ера е почната, и дека ке се пензионираат без да земат скудетца :) И глеам нешто не им е јасно на редовните посетители на темава, а кои се за други екипи. Цел живот ке ве јаде тоа што местеле утакмици вашите тимчиња, милан, јуве, лацио... Без разлика колку време ке помине некои работи нема да се избришат...За едно 20 години од сеа, некој помлад коа ке ме праша, Зошто Интер немале долго време титула, ке им кажам, пиши на гугл MATCH FIXING FOR DUMMIES :pos2:
:salut: ФОРЦА ИНТЕР :salut:

Eve slobodno pogledni si go klipceto i ke vidis zosto ne osvoivte titula celi 18 godini, i kazi mi kako ni pomognaa sudiite tuka:) inace ova e samo za taa 2002 godina, za drugite sezoni nema potreba da baram klipovi zatoa sto tie drugi sezoni bevte daleku zad nas ili zad milan i nemavte ama bas nikakvi sansi za titulata, takasto bidi realen i ti i drugite navivaci na inter i priznajte deka Juve i Milan bea pojaki od vas i zatoa ne osvojuvavte tituli. ajde cao se gledame u sabota. (Ova sakav da go postiram vo fan klubot na Inter no siguren sum deka tamu ke mi go izbrisea ova, pa zatoa go napisav tuka) Forza Juve

Eve slobodno pogledni si go klipceto i ke vidis zosto ne osvoivte titula celi 18 godini, i kazi mi kako ni pomognaa sudiite tuka:) inace ova e samo za taa 2002 godina, za drugite sezoni nema potreba da baram klipovi zatoa sto tie drugi sezoni bevte daleku zad nas ili zad milan i nemavte ama bas nikakvi sansi za titulata, takasto bidi realen i ti i drugite navivaci na inter i priznajte deka Juve i Milan bea pojaki od vas i zatoa ne osvojuvavte tituli. ajde cao se gledame u sabota. (Ova sakav da go postiram vo fan klubot na Inter no siguren sum deka tamu ke mi go izbrisea ova, pa zatoa go napisav tuka) Forza Juve

Леј ..оваа утакмица никад нема да ја забораам ... знам дека Поборски,Грешко и Пасквале (мислам играше таа утакмица) ги замрзев из дна душе после таа утакмица ....

стварно интер порано колку беа слаби,ми текнува еднаш играа интер-киево,лејјј подосадна утакмица не сум глеал али еве сеа се опраивте,сеа сте јаки:smir:

наредниов викенд пак ќе има дерби :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom