Терористички напади во светот

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.163
Поени од реакции
12.953

Палестински шипо влетал со кола во толпа повредувајќи најмалку 6 луѓе. Возачот убиен на лице место како улична џукела.
Џукелите се благородни суштества во споредба со овие орки.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Член од
8 февруари 2020
Мислења
5.249
Поени од реакции
7.608
Палестински шипо влетал со кола во толпа повредувајќи најмалку 6 луѓе. Возачот убиен на лице место како улична џукела.
Според тебе Македонците кои правеле "зулуми" за време на Турско се џукели....

Член од
21 мај 2021
Мислења
787
Поени од реакции
1.650
Тоа е уствари поентата кај таквите како Вардарски,муслиманите кога се борат за своите права се обични неписмени кучиња,а христијанскиот свет кога е угнетен,е тогаш ќе се кука по форуми.
Работава е јасна како ден,јас сум христијанин и не ми чини ниту едно дело на муслиманите.
Барем некој од нив собрал храброст да загине,а не како нас,не дупат 32 години и само кукаме по социјалниве мрежи.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.715
Поени од реакции
39.473
Предобра споредба.
Тоа е уствари поентата кај таквите како Вардарски,муслиманите кога се борат за своите права се обични неписмени кучиња,а христијанскиот свет кога е угнетен,е тогаш ќе се кука по форуми.
Работава е јасна како ден,јас сум христијанин и не ми чини ниту едно дело на муслиманите.
Барем некој од нив собрал храброст да загине,а не како нас,не дупат 32 години и само кукаме по социјалниве мрежи.
Муслиманите не се борат никаде за своите права, они се борат ПРОТИВ Христијаните и Евреите затоа што така им налага терористичката секта. Има голема разлика во ова.

Член од
21 мај 2021
Мислења
787
Поени од реакции
1.650
Храброст, ама и лудост, оти лесно е да загинеш. Финтата е да оствариш цел и да преживееш. :cool:
Тоа да,не е само да се загине со надеж дека Господ во рајот ќе те однесе.Работава е да има резултати овде на земјава без притоа да се наебе.
Автоматски споено мислење:

Предобра споредба.

Муслиманите не се борат никаде за своите права, они се борат ПРОТИВ Христијаните и Евреите затоа што така им налага терористичката секта. Има голема разлика во ова.
Или така налага твојот светоглед од кој не можеш да претнеш.
Јесте дека и они немаат многу во главата па знаат да се исклучат и да направат глупости,ама истотака ни Евреите ни па Христијаните се многу нешто цвеќе за мирисање.

Како бе се некој против вас кова завери и сака да ве уништи?

Член од
8 февруари 2020
Мислења
5.249
Поени од реакции
7.608
Предобра споредба.
Што не сподели друга споредба.... Израелците на тие територии се исто ко Турците што биле во МКД, која е разликата???
Порано старите за Исус велеле дека е Палестинец :toe:

Eisenhorn

Lord Inquisitor
Член од
6 мај 2009
Мислења
4.065
Поени од реакции
9.314
Евреите се борат против сите, а првенствено против белите Христијани оти така им налага нивната секта. Буквално во Талмудот им е наредено да се истребат христијаните по што остатокот на добитокот без душа што зборува (другите не-Еврејски народи т.н Гојим) ќе им служи вечно на нив.

И добро им оди за сега.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.449
Поени од реакции
33.563
Муслиманите се поподложни на манипулација и како такви се покорисна алатка одколку Христијаните и другите... Тоа се разбира не ги оправдува и не значи дека не треба да се множени со нула секогаш кога прават гомнарии и зулуми. Само нагласувам разлика кој контролира а кој е извршител.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.449
Поени од реакции
33.563

Да се забранат автомобилите? :unsure:

Eisenhorn

Lord Inquisitor
Член од
6 мај 2009
Мислења
4.065
Поени од реакции
9.314

Се оди кон тоа.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.715
Поени од реакции
39.473

Да да дефинитивно, или да се намалат коњските сили на моторите, на пример над 70 коња да нема кола за да не може да развие голема брзина.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.516
Поени од реакции
41.996
Пирс ја уништи оваа втора амандманка

Kajgana Shop

На врв Bottom