Не, тогаш САД се искурчи и фрли атомска, овој пат Русите имаат нуклеарка за секое село во Европа
Година дена дркате на нуклеарки. Изгуглајте Хирошима и Нагасаки и видете какво зло посакувате. Само умоболен човек такво нешто сака.
Со зборовите на најголемиот дворски шут било кога, зз, посетете лекар
Па не требаше да изгубат! Требаше уште и уште повеќе војска да праќаат, ама изгледа им текна по пет месеца што е финтава и дека нешто не им се враќаат војниците…
А тоа снимките од Бахмут, огномет пукаат и слават укрите за победата, плус некоја скара за 1-ви Мај што запалиле.. Нотинг то ворри абаут
Плус ти благодарам за споредбата со Пригожин
Куварот очигледно испадна попаметен од сите Нато џенерали
Ц ц ц, јака стратегија
1. Направи молскавична офанзива во пет правци
2. Жртвувај си ги најспособните формации во војската
3. Направи мобилизација
4. Потроши си ги сите војници и паравојски во урбана борба за град срамнет со земја
5. Од втора сила во светот и контратежа на амерички хегемон, стани втора сила во Украина и меме на интернет
Добивка:
Птица Селица и остала багра те величат на форуми дека си врвен стратег
Легитимно, нема грешка за Вас. Алал да ви е на делузивност
Некоја слика од уништен Т62. Некако Украинците не ги уништуваат или така ми се чини? Или нема или не им се дораснати Украинците, што викаш?
Следи други телеграм канали различни од Донбас девушка иСлава З и ќе видиш.
Ако сакаш да побараш ќе најдеш, ако сакаш да игнорираш е уште подобро за наративот
Украина користи Т-62 оти се клошари
Русија користи Т-62 оти ја чуваат армата и Т-90 за посериозни војни и се многу паметни тактичари
Замислете за момент сценарио во кое во Македонија се воведува тест за познавање на македонски јазик каде што се депортираат тие кои не го знаат јазикот.
Замислувам ама временската рамка не ми штима.
Дали би било добро да има таков закон пред да воведеме двојазичност, според мене ДА
После законот за двојазичност треба тест задвата јазика НЕ
Сега тебе те прашувам:
Според тебе правилна одлука на европска држава или не?