Снимање за време на секс?

• Креатор на темата Svetovid
  • Време на започнување

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
Би се снимала, нема ништо лошо тука. Ама тоа да остане дома, а не по нетови и чуда.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
619
Поени од реакции
45
Би се снимала, нема ништо лошо тука. Ама тоа да остане дома, а не по нетови и чуда.

Ако не избришеш у наредните неколку саати или остане на компјтуер или на мобилен готово, тоа нема да остане веќе меѓу вас.

Член од
11 јануари 2009
Мислења
68
Поени од реакции
0
јас мислм не бидејки утре ако се деси да раскинеме и ако дојде снмката до неа мозе да ја објави на нет.

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Се имам снимано бе.
Пјер Вудман не ми е рамен.:)
Ама бришам одма после тоа.:)

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Некако многу невкусно ми звучи. Сексот во тој случај би изгубил смисла. Но, не знам за во иднина. Може ќе ме снимат, од кај да знам:vozbud: Но јас, сигурно нема да снимам додека водам љубов:toe:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Јас имам апарат и камера.
Дискреција загарантирана

leila

.o0
Член од
10 октомври 2008
Мислења
862
Поени од реакции
46
Неколку пати да, ама веднаш се брише . СИ имам доверба во партнерот де :) :)

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Сите имаат полици со убави книги, сите имаат полици со убави филмови од разни жанри...само јас имам три големи полици со сопствени снимени хоум аматер порн видео!...Повеќето шмекерици во животот се согласиле да се снимаме. И дури ете не се ни побуниле поради тоа. Не ми рекле да ги бришам. Еве пред некој ден една дамнешна шмекерица дојде кај мене си напраивме пуканки и го гледавме заедничкото клипче на времето. Си се изнасмеавме...Она мене ме вика Зифреди ја нејзе Сузана Манчиќ

Член од
12 март 2009
Мислења
11
Поени од реакции
0
jas mislam deka seksot e privatna rabota. zosto da me gledat dodeka imam seks so nekoja? a naj dobro e :drk::pos2::pos2::pos2:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Хммм , може , али не е хумано:nesvest:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Се иам снимано, ама после преглед и одма delete, пред мој очи. :) Беај после да не се „прославам“ ко децава по средниве школи па да морам да бегам преко граница и да мењам идентитет... :icon_lol:

Секако, забавно е, а да се гледаш себеси во секс издање дефинитивно возбудува.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Ме интересира колкав процент од тие што рекоа дека веднаш правеле “делит“ излажаа? :helou:

Лично преферирам само фотографирање, си ги чувам на соодветно место со соодветна заштита.

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Ме интересира колкав процент од тие што рекоа дека веднаш правеле “делит“ излажаа? :helou:
Од жениве, не верувам дека некоја излажала.
За жената жешко хоум видео што ја има уловено во мошне интимни пози е тикет ту хел, зошто опасноста да се појави на леснодостапен медиум, као Интернет, е голема со оглед на технолошково доба во кое живееме и на трендот за домашни видеа на девојки кои биле измамени или се снимале на своју вољу.
За жената, домашно секс видео значи доживотна етикета, бламажа, предрасуди и откривање на целата интима пред светот.
За мажот, пак, не е ништо што ќе му го уништи угледот, туку напротив, а башка шо ќе му уштеди и време; наместо да раскажува на другарите, сликовито ќе може да им прикаже. :icon_lol:
Еј брат, како сум ја ковал таа вчера, него шо да ти кажуем, на ти линк, увери се сам... :tv:

Така да, не верувам дека било кое девојче што живее на ова поднебје и во овие услови своеволно би прифатило да објави клип од себеси, освен ако не е малоумно, премногу младо за да расудува правилни или на некаков начин наведено/убедено на тоа.:wink:

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
За се' си права, ама исто знам дека ќе сакаш да ја гледаш снимката....не еднаш. :)

Посебно ако била.. вредна за паметење :wink:

П.С. Постојат случаи кои се надеваат на такво прославување.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Малоумна работа. Тоа што се дешава меѓу партнерите е само за нив а ако сака некој да се присетува сигурно ке може да издржи до следен пат. И пак се гледа дека главната причина е фалбата.

Kajgana Shop

На врв Bottom