- Член од
- 28 декември 2015
- Мислења
- 3.975
- Поени од реакции
- 6.459
Јас донирав солидна сум пари за Украјина, споделувам материјал насекаде по виртуелн свет, имам украјински пријатели бев два пати во Украјина и пошто имам поткровје од околу 100м2 сосема уредно опремено со купатило, греење и све по ред се пријавив за згрижување бегалци, толку можам толку правам.да бидеме реални, не те боли тебе цеф за Украина. Тебе ти е само битно да се заврши работата и уништи Русија у случајов. Провидно типче си, и кога тука не ти ја прифаќаат пропагандата цвикаш само за ад хоминеми.
А замисли русите да имаа таков стандард, дали ќе ги интересираше агресорска војна? Веројатно не!
Автоматски споено мислење:
А твоите навреди и провокации кон мене? Или тоа не се важи.Izvinuvanje tvoe niti mi treba niti sum go prifatil, niti mi znaci nesto posebno.
Vo moite oci sekogas ke ostanes likot koj pocna da go upotrebuva novoto ime vo prepiski na forumot uste neoficijalizirano, uste vo glavata na Zaev ko bese. Za drugo i da ne zborame.
Vidi probaj so Jamajka, toj e povekje po prostuvanjeto, jas na niti edno severdjansko gomno niti sum mu prostili, niti imam namera. Kako velat Jas ko ke recam i pop ko ke zakopa tolku, nema nazad
Новото име, мислиш официјалното законско име на државата? Па тоа име се употребува насекаде, ако си маж треба да го бојкотираш тоа насекаде а не само по форум, биди храбар! И сеа јас сум го употребил рандом во некој пост и тоа било нешто неопростиво.
Сепак подобро да отворите тема за каљехон за да не одиме оф-топик овде веќе се влече муабетов неколку страни. Ете Рон никоаш не сум го навредил а тој ме вреѓа често
Последно уредено: