Е оваа е типичен пример за деген со пичка, а ги има многу.Болесници у пм
На што личи...божем женско е, оваа идиот а уште жути гакичиња носи. Што ќе биде кога ќе има 25 баш ме интересира.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е оваа е типичен пример за деген со пичка, а ги има многу.Болесници у пм
На што личи...божем женско е, оваа идиот а уште жути гакичиња носи. Што ќе биде кога ќе има 25 баш ме интересира.
не гледам како сум тоа јас разгален, дрзок или арогантен спрема моите родители со тоа што сум им признал дека да, конзумирам вутра?И после се лутите кога ви се збори дека сте разгалени, дрски и арогантни и секој што ќе проба да воспостави авторитет над вас го сметате за искомплексиран лик.
Дома ти рекле некад за нешто не? Чим на 19-20 години дуваш џоинт пред татко ти, не верувам дека за нешто друго ќе ти рече не. Или па некој друг.
И порано имаше деца што на 16-17 години пушеа цигари дома ама тие беа многу ретки. Денес секое второ дете на 14-15-16 години пуши цигари и пие кафе и ракија со неговите.
Со вакво понашање каде од најмала возраст им е допуштено све, тие деца после нема шанси да научат да почитуваат авторитет и возрасен човек.
Oва е апсолутно све што треба да знаете за сите медиуми од овие простори. Толку, нека се угасат подобро.Па уште и со рацете ко пиштоли, па ексклузива наслови, сликата многу говорела и ова била последна негова фотофрафија, одма е филмот направен дека со рацете најавил што ќе праи, ова мислам Слободен Печат се улетаа со таков наслов. Kласично опипување на дното, ко што реков поназад, во битката први да пренесат некоја ексклузива што ќе им донесе многу посети на сајтот воопшто не се ни обидуваат да ја проверат веродостојноста на информациите, што всушност им е работа. Глупаци.
Балканско новинарство = ебење у здрав мозок
дрски и арогантни
E ne si normalen me zasrkna so kafevo.... ti najde ova da zborish...тие деца после нема шанси да научат да почитуваат авторитет и возрасен човек.
Ti pod kjotek sto podrazbiras? Da ja izboksiras, da ja postelis od kjotek. Mislam nikoj tuka sto se zastapnici na kjotekot kako vospitno edukativna merka ne ni pomisli na takov krvnicki kjotek.Ok, kotek, aj zensko dete kakov kotek da mu dades koga zasluzilo, ke mi objasni nekoj od muski clenovi?
ај сега не се вади ја сум бил дислексичен. Тебе ти работи мозочето уште кога се деси ова дека е цела една голема завера. Само ти е срам да се излаеш да не ти се смеат.
@Bafra ne se smej kazi, kako ke tepas kerka? Sin nemam pa ne znam, ama mislam deka bi go slapnal ako treba, se nadevam ke doznaam
Не спрема твоите родители, него према други.не гледам како сум тоа јас разгален, дрзок или арогантен спрема моите родители со тоа што сум им признал дека да, конзумирам вутра?
зарем боље е да ги лажам, да крием од нив дека сум конзумирал или дека конзумирам? што треба моите да напраат, да ме тепаат за тоа што кога ќе завршам со обврските се опуштам со џоинт, иако работам, заработувам супер за мои години, имам социјален живот, имам партнерка и се останато?
еве и хипотетички, да речеме моите родители не знаат или се екстремно против, што мене ме спречува кога ќе излезам од дома пак да се напушам? мислиш дека моите или било чиви родители можат да спречат некого нешто да направи што наумил, а надвор од дома?
знаеш кој најмногу заглавува? тие што кријат што прават од нивните дома, и тие кои што си ги сметаат децата за цвеќиња.
мои вршњаци кога јас носев пари дома и плаќав сметки, тие тогаш им земаа на родителите пари за излегувања и за одмори, у работен однос сум од 12 години, денар не земам од дома, а пари носам, никаков посериозен инцидент не сум им приредил, почитуван сум од луѓето и вршњаците кај мене у град (добар дел не ни знаат дека конзумирам било што), едноставно моите заслужено уживаат голема доверба во мене и ме сметаат за далеку позрела личност од моите вршњаци и свесни се дека размислувам пред одлука да носам и добро знам што правам сам со себе.
еве, јас не гледам ништо погрешно во тоа моите да знаат дали конзумирам нешто или не, дури и подобро да знаат затоа што можат да приметат кога ќе забегаш, за разлика од родители што децата им доаѓаат на петка спид дома со вилицата у аут и не знаат дека децата им се издрогирани на велико.
Ок,тебе ке те разбира и слуша со поглед.Шо ке се деси пошо кога тогаш ке дојде ситуација да му залепи шамар некој или не дај неколку боксови? Ке се врти наоколу да го бара погледот твој за да знае што да прави?Ке бара на цел глас помош,полиција? Што? Или ке го научиш у брада како да го закачи и нокаутира насилникот?Ама каков ќотек бе луѓе? Нашите генерации растеа со ќотек, како резултат на тоа имаш истрауматизирани, анксиозни возрасни особи што си ги тепаат децата, како Берик.
Зарем ќе му се силиш на мало дете, физички послабо од тебе? Што го учиш со тоа? "Ако не правиш како јас што ќе кажам, ќе бидеш физички нападнат" и после тоа дете ќе го практикува истото во школо. Најголемите булис се малтретирани дома.
Има и друг начин да воспоставиш родителски авторитет над детето и без ќотек. Син ми има само две ебани години и доволно е да го погледнам за да разбере дека прави нешто што не треба. Две, а не па поголемо детенце кое е способно да комуницира.
Има цели томови испишано за ова, од професионалци, не ги слушајте ова лигушиве тука што јаделе ќотек како магариња по дома.
Sega me izbuni, celiot so prasalnici sum. Vasite generacii vikas gi educirale so kjotek, sto znaci i Ti imas popieno po nekoja vospitna od tvoite?Ама каков ќотек бе луѓе? Нашите генерации растеа со ќотек, како резултат на тоа имаш истрауматизирани, анксиозни возрасни особи што си ги тепаат децата,
Како мислиш малтретирани? Кај мене во школо најголемите булис беа деца на богати родители на кои им било се овозможено. Не би рекол дека некое були било малтретирано од домашните.Најголемите булис се малтретирани дома.
Исти кур. Му предизвикуваш страв и знае дека следен чекор ако продужи да прави нешто што не треба е заушка. Утре може ќе му сметаат тие што ќе го гледаат строго и намќоресто, исто као што тепаат овие што биле тепани.Син ми има само две ебани години и доволно е да го погледнам за да разбере дека прави нешто што не треба.
Како мислиш малтретирани? Кај мене во школо најголемите булис беа деца на богати родители на кои им било се овозможено. Не би рекол дека некое були било малтретирано од домашните.
Да, ама размисли колку други се повлекле од глупостите кога виделе дека мжат да бидат избркани од училиште? Па нема потреба и од бркање, некои си легнувале на брашното и само со опомени кај педагог.Малку си глуп, никаде не реков наместени, туку може лесно ќе се злоупотребат, како во Нов Зеланд.
Ама ете ти нормално како дислексичен никако точно да прочиташ другите што напишале.
Да салам сме. Ги избркаа, исто правеа и во другото школо, едноставно некои си се такви. Еден од дома го тепаа ко магаре, џабе, пак со беше луд, дури на 30г се смири т.е. девојка го смири, значи, љубов![]()