До и Од модераторот на подфорум Религија

• Креатор на темата Креатор на темата exlexmk
  • Време на започнување Време на започнување
У реду је - обожавам кога имам обожаватели на форумов :)
Ајде сега оди отварај теми и пишувај - ми кажа што имаш да ми кажеш, ти кажав и јас - тоа е тоа.

У реду је - обожавам кога имам обожаватели на форумов :)
Ајде сега оди отварај теми и пишувај - ми кажа што имаш да ми кажеш, ти кажав и јас - тоа е тоа.
Наредуваш или замолуваш?

Доста беше на темава. Оди малку под клуч.
Одете активирајте се на други теми за да може да дискутираме за религиите и разните учења кои зборуваат за духовниот пат на еден човек!

П.С. Ќе биде отклучена во блиска иднина.

Последно уредено:
Значи ние не сме „Македонија во мало“ ниту пак политичари и да ловиме „ситни поени“.

Темава е за да си честитаат оние кои имаат потреба да честитаат некому празник (или другите да ги потсети дека некому му е празник па да честита некој друг) - не е обврска ниту на админ ниту на модератори да глумат политичка коректност.
Не ги силувајте луѓето...

Нема забрана за честитање празници, така да кој има волја да честита - бујрум. Кој не чувстува потреба или смета дека тоа би било лага или дволичност - нема потреба да се објаснува - едноставно одминете.

П.С. Верска толеранција е глупост. Не постои. Чиста фантазија.
Najiskreno , ne si ti za moderator, posebno ne za tie temi. Ednostavno ne ti delile, ogranicen si ko balkon :toe:

Najiskreno , ne si ti za moderator, posebno ne za tie temi. Ednostavno ne ti delile, ogranicen si ko balkon :toe:
Бидејќи некој не ти честита празник е ограничен? Најискрено? :) Абе ајде... нешто друго не ти чини кај мене, не е до модерирањето ама ајде... кога ќе долеташ на некоја тема по твоја волја ќе откриеме што те мачи во однос на мене, кое „ребро те чеша“ во однос на религиите и дискутирање за истите :)

Модераторот треба да модерира, да внимава да не се забегува со офтопици, тролање и навреди. Да разгледува пријави и да решава околу тоа... Толку :)

Сето друго дебатирање на темите нема врска со модераторство и слично... мојот став за нештата не е од кога сум поставен за модератор, туку е од кога сум тука на форумов од 2010-та.

Бујрум помини на религија подфорумот и да дебатираме, не вака...

Последно уредено:
Бидејќи некој не ти честита празник е ограничен? Најискрено? :) Абе ајде... нешто друго не ти чини кај мене, не е до модерирањето ама ајде... кога ќе долеташ на некоја тема по твоја волја ќе откриеме што те мачи во однос на мене, кое „ребро те чеша“ во однос на религиите и дискутирање за истите :)

Модераторот треба да модерира, да внимава да не се забегува со офтопици, тролање и навреди. Да разгледува пријави и да решава околу тоа... Толку :)

Сето друго дебатирање на темите нема врска со модераторство и слично... мојот став за нештата не е од кога сум поставен за модератор, туку е од кога сум тука на форумов од 2010-та.

Бујрум помини на религија подфорумот и да дебатираме, не вака...
Ne be so ke debatirame. Bezpolezno e.
Ti kazav ogranicen si ko balkun :(

Ne be so ke debatirame. Bezpolezno e.
Ti kazav ogranicen si ko balkun :(
Не знам што ќе дебатираме, религија за се може да дебатираш.... ако не знаеш за што, значи не си за овој подфорум. :)

Овие окултни теми од хептаграм треба да одат под клуч...ништо корисно нема а и малолетни ги надгледуваат....што може да биде опасно.
Додека во бодибилдинг форумот забрането е дискусија за стероиди дека било опасно а а ова е многу по опасно и не е забрането....
Нема логика.

Овие окултни теми од хептаграм треба да одат под клуч...ништо корисно нема а и малолетни ги надгледуваат....што може да биде опасно.
Додека во бодибилдинг форумот забрането е дискусија за стероиди дека било опасно а а ова е многу по опасно и не е забрането....
Нема логика.
Има и тоа како логика. Христијанството е уште поштетно а не е забрането.
По кој тоа критериум ти најде дека „Окултни теми“ се опасни?

Нема логика.
Поопасно е на тротоар да се движиш отколку на Хепта темите.
Што се рчкаш бадијала кога немаш благе везе од темите!?

Хахаха јас појма немам од темите?

Па гледаш чист окултизам е ова....треба да се забрани ова со закон

Хахаха јас појма немам од темите?

Па гледаш чист окултизам е ова....треба да се забрани ова со закон
Штом имаш знаење од тие теми, дај просветли ме, што е толку опасно?
Јас го читам Хепта на форуми скоро 9 години, па ништо опасно не осетив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom