Хептаграм XI
Ἱερὸς Γάμος
- Член од
- 13 февруари 2010
- Мислења
- 12.136
- Поени од реакции
- 12.116
У реду је - обожавам кога имам обожаватели на форумов
Ајде сега оди отварај теми и пишувај - ми кажа што имаш да ми кажеш, ти кажав и јас - тоа е тоа.
У реду је - обожавам кога имам обожаватели на форумов
Наредуваш или замолуваш?У реду је - обожавам кога имам обожаватели на форумов
Ајде сега оди отварај теми и пишувај - ми кажа што имаш да ми кажеш, ти кажав и јас - тоа е тоа.
Najiskreno , ne si ti za moderator, posebno ne za tie temi. Ednostavno ne ti delile, ogranicen si ko balkonЗначи ние не сме „Македонија во мало“ ниту пак политичари и да ловиме „ситни поени“.
Темава е за да си честитаат оние кои имаат потреба да честитаат некому празник (или другите да ги потсети дека некому му е празник па да честита некој друг) - не е обврска ниту на админ ниту на модератори да глумат политичка коректност.
Не ги силувајте луѓето...
Нема забрана за честитање празници, така да кој има волја да честита - бујрум. Кој не чувстува потреба или смета дека тоа би било лага или дволичност - нема потреба да се објаснува - едноставно одминете.
П.С. Верска толеранција е глупост. Не постои. Чиста фантазија.
Бидејќи некој не ти честита празник е ограничен? Најискрено? Абе ајде... нешто друго не ти чини кај мене, не е до модерирањето ама ајде... кога ќе долеташ на некоја тема по твоја волја ќе откриеме што те мачи во однос на мене, кое „ребро те чеша“ во однос на религиите и дискутирање за иститеNajiskreno , ne si ti za moderator, posebno ne za tie temi. Ednostavno ne ti delile, ogranicen si ko balkon
Ne be so ke debatirame. Bezpolezno e.Бидејќи некој не ти честита празник е ограничен? Најискрено? Абе ајде... нешто друго не ти чини кај мене, не е до модерирањето ама ајде... кога ќе долеташ на некоја тема по твоја волја ќе откриеме што те мачи во однос на мене, кое „ребро те чеша“ во однос на религиите и дискутирање за истите
Модераторот треба да модерира, да внимава да не се забегува со офтопици, тролање и навреди. Да разгледува пријави и да решава околу тоа... Толку
Сето друго дебатирање на темите нема врска со модераторство и слично... мојот став за нештата не е од кога сум поставен за модератор, туку е од кога сум тука на форумов од 2010-та.
Бујрум помини на религија подфорумот и да дебатираме, не вака...
Не знам што ќе дебатираме, религија за се може да дебатираш.... ако не знаеш за што, значи не си за овој подфорум.Ne be so ke debatirame. Bezpolezno e.
Ti kazav ogranicen si ko balkun
Што овој страв од твоја страна? Не те разбирам...Uste si moderator?
Ajde odkazi se da dojdam da vi drzam lekcii...
Има и тоа како логика. Христијанството е уште поштетно а не е забрането.Овие окултни теми од хептаграм треба да одат под клуч...ништо корисно нема а и малолетни ги надгледуваат....што може да биде опасно.
Додека во бодибилдинг форумот забрането е дискусија за стероиди дека било опасно а а ова е многу по опасно и не е забрането....
Нема логика.
Поопасно е на тротоар да се движиш отколку на Хепта темите.Овие окултни теми од хептаграм треба да одат под клуч...ништо корисно нема а и малолетни ги надгледуваат....што може да биде опасно.
Додека во бодибилдинг форумот забрането е дискусија за стероиди дека било опасно а а ова е многу по опасно и не е забрането....
Нема логика.
Штом имаш знаење од тие теми, дај просветли ме, што е толку опасно?Хахаха јас појма немам од темите?
Па гледаш чист окултизам е ова....треба да се забрани ова со закон