Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 март 2022
Мислења
613
Поени од реакции
5.668
Поентата е дека Комити, без разлика на бројката СЕКОГАШ објавувале слики од натпреварите. Вие, како и Чкембари, многу често воопшто не објавувате фото извештај од натпреварите. Пример беше минатото коло. Ниту вие, ниту Чкембари не објавивте. Од што се срамите? Од бројката? Па тие дечки се групата, ама кој да ви објасни.. Полесно е да се пише дека има бојкот или уште подобро, да се чека дерби, каде што ќе може да се покаже кој е број еден...ебати ривалите..

Attachments

Член од
30 мај 2012
Мислења
2.005
Поени од реакции
3.057
Ми се исполни срцето и ми го разубавивте викендов со сликава. Браво Војводи, капа до под. Се издигнувате како феникс од пепелта. Секоја чест за бројката и само така продолжете па со Господ напред да опстанете во Втора Лига за да не дојде до колапс на Македонскиот Бренд од Тетово и Западна Македонија. Тетово е Македонски град. :oeoeoe:

Член од
11 декември 2013
Мислења
1.404
Поени од реакции
3.314
Балисти и Шверцери пред распаѓање едвај живуркаат по 30 луѓе, а тимовите им се борат за титула во прва лига. Денес на ТВ пуштив малце Шкендија-Македонија ГП попразен стадион не сум видел одамна во Тетово. Политиката си го зема својот данок.

Последно уредено:
Член од
26 март 2022
Мислења
613
Поени од реакции
5.668
ЗА ИМЕТО СВЕТО НА ДРЕСОТ!
Комити Карпош со нов графит.
Прегледај го приврзокот 377151
Браво за дечките од Карпош. На доста ударни локации никнаа многу добри графити. На трибина се повеќе има членови од таа населба. Со поддршка од постарите, полека се раѓа ударна екипа. Карпош во Вардарови бои!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom