Фан Клуб: Пелистер

Hoy

Член од
7 септември 2017
Мислења
552
Поени од реакции
1.793
Не знам што толку гнев што ја пуштиле после голот на Вардар.
Ако Тетекс остане у лига имате две тренинг-утакмици и 6 сигурни бода.
Повеќе ќе ви одговара да остане Каменица, па у тоа нивата ако заврне рагби да играте?

Член од
30 август 2012
Мислења
3.554
Поени од реакции
6.208
Не знам што толку гнев што ја пуштиле после голот на Вардар.
Ако Тетекс остане у лига имате две тренинг-утакмици и 6 сигурни бода.
Повеќе ќе ви одговара да остане Каменица, па у тоа нивата ако заврне рагби да играте?
Брату уживај и да не останете ништо не е важно поќе :)

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.297
Поени од реакции
8.239
Да те држам за збор????
Doogoreno e ela vo fragarija vo devet vasicot ke casti za porazot i makedonstinata pa na kraj ke ja pistime smetkata kaj kengurot oti nie sme koalicija so teteks
P. S. Go cekam riki ot prilep da kazi zbor dva za utakmicata akonja do gleda

Majtapot na strana izmesani custva denes da izgubime od edna strana da si lut oti uste edna godina 2liga a od druga...

So rekoja pogore samo plarforma i privantik e spasot za fudbalot i sportot vo gradot do togas vaka ke bidi...

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.270
Поени од реакции
6.988
чекајте да се реновира старата трибина , монтажните зад головите,да се наместат рефлекторите - па ќе се среди Се

Член од
2 септември 2016
Мислења
843
Поени од реакции
1.873
Doogoreno e ela vo fragarija vo devet vasicot ke casti za porazot i makedonstinata pa na kraj ke ja pistime smetkata kaj kengurot oti nie sme koalicija so teteks

Majtapot na strana izmesani custva denes da izgubime od edna strana da si lut oti uste edna godina 2liga a od druga...

So rekoja pogore samo plarforma i privantik e spasot za fudbalot i sportot vo gradot do togas vaka ke bidi...
oti kaza kaj ke odime mozi spremna ekipa od metropolata da ne napadni sea:eek::vrtioci:

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.297
Поени од реакции
8.239
oti kaza kaj ke odime mozi spremna ekipa od metropolata da ne napadni sea:eek::vrtioci:
Можи само наши да не нападнат шо јадиме лајна а тие нежните не се за тука оти има пијани матуранти и полуматуранти ај можи ќе дојдат на ракомет ако ги пушти михајло ,анб, ебр, вмро и градоначалниците

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Член од
11 април 2023
Мислења
2.036
Поени од реакции
6.632
Можи само наши да не нападнат шо јадиме лајна а тие нежните не се за тука оти има пијани матуранти и полуматуранти ај можи ќе дојдат на ракомет ако ги пушти михајло ,анб, ебр, вмро и градоначалниците

Ќе дојдеме ако утакмицата се игра во недела како што беше на распоред уште од почеток на плеј оф.

Член од
1 април 2018
Мислења
2.100
Поени од реакции
4.099

Ја гледав од 60та натаму. Шо да се кажи шо не е кажано, поклонче чисто, секој напад после применио гол влегуваја во шанси тие, дури мислам и офсајд беше за 2-1 голо.

Ајде в година втора лига ќесе чукниме ние, за кур ни е албанска прва лига со вештачки наши екипи. Иако обратно треба да биди ние прва, а тие втора, сепак за такво нешто ќепочекаме подобри времина. Нека остана и скопјаниве да имаме полни трибини и дерби секое второ коло. :D Кај нас не верувам да се има прволигашки амбиции, така да в година патот ќе ви биди отворен за прва иако Беса ќе прај проблеми.

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
После ќе плачите дека за Албанците сме изиграле. Кој не ве знај скапо ве плаќа.
А зашто би ни било гајле за кого играте. Тоа е ваш проблем. Ја лично сум многу против да се помогне Тетекс, екипа која лани шуруваше со Силекс и Воска. Сега они нека ги спасуваат. И верувам дека играчите нема да подлегнат на притисоците.
Јас стварно незнам од кај ви иди ова возобразеност, институација бил миравци, во време кога немате ни стадион ни терен каде да тренирате, па едно Скопје и МЃП се 100 пати посредени клубој од вас со свои стадиони, само вие како копилиња сте остаени од сите , на еден куп фирми ,општини град скопје, неможите да најдите финансии, тоа шо требаше да ви се случи 2010 пред фузијата со миравци, ви се случва сега и заслужено. Цел живот сте биле државен проект за матни игри на власта.
А бе констатацијата дали си имал свој стадион или не, у никој случај не те праи институција. Преку ноќ не се гради ништо. Со тоа што вие како клуб никогаш не сте ни биле блиску, па и не може да ти биде јасно.

Член од
6 февруари 2011
Мислења
804
Поени од реакции
3.445
А зашто би ни било гајле за кого играте. Тоа е ваш проблем. Ја лично сум многу против да се помогне Тетекс, екипа која лани шуруваше со Силекс и Воска. Сега они нека ги спасуваат. И верувам дека играчите нема да подлегнат на притисоците.

А бе констатацијата дали си имал свој стадион или не, у никој случај не те праи институција. Преку ноќ не се гради ништо. Со тоа што вие како клуб никогаш не сте ни биле блиску, па и не може да ти биде јасно.
Каков е тој бренд шо нема свој стадион свој дом? Како копиле понижен игра по селата во скопската котлина, молите и клечите на колена да ви дат терен да тренирате. Еден куп моќници има во Скопје фирми приватни ама за брендО куро ги заболе тоа е реалноста освен политичка констутуција за подкосурување друго за ништо не служите за жал или за среќа таа е реалноста.

Deksi

Локал патриот
Член од
16 март 2010
Мислења
899
Поени од реакции
1.184
Мобилизација сега пак за наредната домашна, поддршка на управата, ЗНАЈТЕ сега зошто го сменија Мане? Оти ако денес беше тој СЕГА сите ќе беа на распит во полиција, зато не му одговараше. Сега Пелистер нема таков чоек, сега има фигура.

Браво за Бобан, Кико, Фазли, Бојан, Дамјан, Марио тие играа до крај и не даваја Тетекс гол да дај, другите сами си знат кој пушташе кој толку можи.

Се надевам по допрен ГЛАС некој ќе реагира и ќе ги истреси сите до еден.

Неможеше "ЧЕСНАТА" управа да ги договори со Слога и Беласица и да влези Пелистер ПМФЛ, ама зато на Тетекс му ја дадоја. БРУКА !

Sent from my SM-G998B using Tapatalk
И Кице го заборајв, се искина до крај и тој.

П.С. Се си мислам дека пак играчите криви ќе бидат на крајот.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.297
Поени од реакции
8.239
Шо не вие јасно почнува 15 минути после сите други и се е јасно после пеналот не дека е за оправдување но тоа е вистината од Чкембари error дојде Чкембари best friends

П

Пљампач

Гостин
Циркуз без пари.
Сега јасно ви е после ова денес зошто не треба да се помисли на прва лига без приватна сопственост и промена во сите структури на клубот ?
Чист доказ е оваа сезона каде се потрошија над 350К илјади евра наши пари и не се изборија ни за факинг бараж во втора лига.
Па уште соопштенија смешни даваат како капак на мизеријата.
Море дури не се најди сопственик од приватен сектор, ние со декрет треба да бидиме во втора лига.

Kajgana Shop

На врв Bottom