Во право е тој само Гранде автопат го смета за елемент на гранде Албанија за сега имаме само нов САД (соединети албански држави).Треба да си прилично паметен и да ти текне, спојувајќи „2+2„...односно, спојувајќи ги Шкуп, Пришќине и Тиране...и оп-ете ти Гранде Шќиперија.
И ти даваш тешки задачи, одговори му веднаш инаку ќе дума со месеци.И погоди за која држава се работи...
Тој сум. А ти си Бијонс.Петрит ти ли си бе?
Кои се тие крајни десничарски партии на кои членовите биле претседатели?А јас кур сечам ако 90% од активните членови тука не се претседатели и членови на крајните десничарските партии што никнуваат како пичурки.
За среќа едни вакви како овој шипото, му се вдадоа на бројкана алијас @1307 на фејсбук го напраија лом на слични прашања. Среќа што ги има ваквите.
Тешко тоа некад да се десило, тука, на фејсбук или било каде. Особено не на такви теми.За среќа едни вакви како овој шипото, му се вдадоа на бројкана алијас @1307 на фејсбук го напраија лом на слични прашања. Среќа што ги има ваквите.
Ево бројче. Секаде шќиптари гледаш како рошавконо сусарот, ќе го преименувам во Ружин (од што е убав). Секаде вода ти пуштаат, освен на форум кајгана, кајшто си најголем бунтовник.Тешко тоа некад да се десило, тука, на фејсбук или било каде. Особено не на такви теми.
Дај принтскрин па ќе ти поверувам.
Овде ме праат лом?Ево бројче. Секаде шќиптари гледаш како рошавконо сусарот, ќе го преименувам во Ружин (од што е убав). Секаде вода ти пуштаат, освен на форум кајгана, кајшто си најголем бунтовник.
Прегледај го приврзокот 376934
И се декларирал како бугарин и имал бугарски пасош ..Убиениот Македонец тргнал со детето кон шумата за сексуални односи, а завршил убиен и ограбен! - 4NEWS.mk
Договор за сексулен однос била основата на убиството на 50-годишниот Македонец Игор Н. во Сончев Брег. Калојанов од полицијата во Бургас и надзорниот обвинител Иван Кирков објавија детали за тешкото кривично дело извршено од страна на 14-годишниот Михаил. Веројатно убиството се случило во...4news.mk
Абе нема шанси, сигурно бугарите го местеле.
Да бе имаш право, тие што земаа бугарски пасоши бугари се.И се декларирал како бугарин и имал бугарски пасош ..
како го изостави тој дел? Како иначе би имал работна дозвола да работи таму?
Така тврди собрание на бургарија. 130 иЉади. Ти кажи ми мене оти рака под рака сте. Дури и Љузми Љутвију од мала речица ако има Бљугарски пасош фигурира како БЉгрин.Да бе имаш право, тие што земаа бугарски пасоши бугари се.
...да не испадне дека бил од ромска националност од истокот на нашава напатена држава, кој по верување години уназад гласа за партијата на пуно која е 20 години на власт по присила од калето? па во такви случаеви секогаш се работи за ,,македонац", познат наратив!Така тврди собрание на бургарија. 130 иЉади. Ти кажи ми мене оти рака под рака сте. Дури и Љузми Љутвију од мала речица ако има Бљугарски пасош фигурира како БЉгрин.
Или да те потсетам како Беса Транс има седиште во Ќустендил?
А ова у Чаир?Убиениот Македонец тргнал со детето кон шумата за сексуални односи, а завршил убиен и ограбен! - 4NEWS.mk
Договор за сексулен однос била основата на убиството на 50-годишниот Македонец Игор Н. во Сончев Брег. Калојанов од полицијата во Бургас и надзорниот обвинител Иван Кирков објавија детали за тешкото кривично дело извршено од страна на 14-годишниот Михаил. Веројатно убиството се случило во...4news.mk
Абе нема шанси, сигурно бугарите го местеле.