Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.778
Поени од реакции
49.629
Денес на Велики петок ечеше читање на Куран од кафана 14ка у сред Тафталиџе.

Не ќе да е тоа соживот другари.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Не им пречи оти и така не се дома .
За Велигден традиционално отидоа во Неа Мудања да се сликаат за инстаграм и да го видат Лидл.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.622
Поени од реакции
26.449
Не се карајте денес на 2 убави празника. Еве сега за 2 саата ќе биде ифтар, каурите почнаа пак да јадат мрсно па да ве поканам вечер сите заедно на вечера кај мене у буректоре да видите што сум спремил.
Screenshot_20230414_002505_Instagram.jpg

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.577
Поени од реакции
37.471
... си бегал од училиште или македонскиот не ти е мајчин јазик, се пишува заедно поружен, најружен т.е. ПОнеубав НАЈнеубав, а не „по ружен“ оделено.

Ти моме, помалку продавај ум по нацошки форуми, со ник нејм Бијонс.

Петрит ти ли си бе?

ice_screenshot_20230416-181127.jpg

... ум не продавам, затоа што тој што го нема, не е свесен дека го нема, па со тоа ниту го купува, па тогаш како ќе го продавам! :toe:

Последно уредено:

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.483
Поени од реакции
4.317
А јас кур сечам ако 90% од активните членови тука не се претседатели и членови на крајните десничарските партии што никнуваат како пичурки.
Се прашувам ЗОШТО се појави потреба да никнуваат крајно десничарски партии. Можда има нешто имиграција и тероризам. Можда нешто со договори. Можда нешто со влегување во одреден пакт. Или можда со едно одредено малцинство што се има напикано во сите институции и глуми дека не се мафија.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.778
Поени од реакции
49.629
А јас кур сечам ако 90% од активните членови тука не се претседатели и членови на крајните десничарските партии што никнуваат како пичурки.
Страшо Ангеловски, мило ми е.. :cool:

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
6.900
Поени од реакции
8.477
Абе ти не си праен сунет?

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.027
Ќе се освестат и тие шиптaрите еден ден дека со тие ефтини пуфки кои им ги продаваат нивните пољитичари не се живее!
Никогаш па ни тогаш друже. Сите нации имаат една работа за која не можат да се освестат така и овие баш за оваа работа никогаш нема да се освестат.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.134
Поени од реакции
83.771
На 24.04.2023 во 15.05 часот во СВР Скопје било пријавено дека во автобус на ЈСП Скопје на бул.„Илинден“, тројца малолетници од скопските села Копаница, Ласкарци и Арнакија допирале по телото 19-годишна девојка од Скопје.

Се преземаат мерки за расчистување на случајот

Тоа е соживот за вас.

Чекам некој да се избаци и да каже како не се знае дека била каурка.

Член од
3 јануари 2023
Мислења
9.111
Поени од реакции
5.713
На 24.04.2023 во 15.05 часот во СВР Скопје било пријавено дека во автобус на ЈСП Скопје на бул.„Илинден“, тројца малолетници од скопските села Копаница, Ласкарци и Арнакија допирале по телото 19-годишна девојка од Скопје.

Се преземаат мерки за расчистување на случајот

Тоа е соживот за вас.

Чекам некој да се избаци и да каже како не се знае дека била каурка.
Малолетниците ќе пројдат со: „Не, не, лошо дете, така не смееш да правиш“.
А девојчетото ќе остане со доживотна траума.
Тоа е таа перфидна тактика на „сограѓаните“.

Kajgana Shop

На врв Bottom