Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
11 април 2023
Мислења
2.156
Поени од реакции
7.214
Giannis Antetokounmpo (lower back contusion) did some individual work on Friday, but he sat out the team portion of practice.
The team will continue to monitor him ahead of Game 3 on Saturday. Milwaukee was able to tie the series without him as they head to Miami, but they'll need him back on the court if they want to make noise in the playoffs. The quicker the better, but if he remains out on Saturday, Bobby Portis will continue to start.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.404
Поени од реакции
38.909
Za vecer ke gi odigram grkot i Lebron +
Го чекам Букер за 400 евра, ако излезе сакав и јас овие двајца за 100ка ама ќе го скокнам гркот вечерва. Ако водат и не е 100% спремен може и на клупа да го заглави. Минатата лесно ја добијаа и без него.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.404
Поени од реакции
38.909
За вечер
Лејкерс Мемфис 2ка @2.75
Уплатена на 70К
Среќно за тие што ќе го пратат типов
Само шо сакав да ве тагирам за да прашам шо мислите за оваа.:ROFLMAO: Морант е у игра must win им е оти отиде возот у кукуруз. Добар коеф вреди да се проба.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.666
Поени од реакции
115.287
Само шо сакав да ве тагирам за да прашам шо мислите за оваа.:ROFLMAO: Морант е у игра must win им е оти отиде возот у кукуруз. Добар коеф вреди да се проба.
Па и претходната играше Морант, ако ти значи нешто.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.404
Поени од реакции
38.909
Ја одиграв на ситно со Рома гг3+.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.488
Поени од реакции
10.237
НБА за вечер нешто играчи? Покрај Леброн и Морант, вреди и гркот да се изигра плус?

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.856
Поени од реакции
30.775
Џими Батлер шо направи брат

Член од
11 април 2023
Мислења
2.156
Поени од реакции
7.214
Морант ми ја зема добивката, Мемфис ги имаа на крај Лејкерс ама ептен правеше глупости ништо не изигра утакмицава.
Да не знае некој каде живее да му идам да му ја завршам кариерата пред време? :)

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Морант ми ја зема добивката, Мемфис ги имаа на крај Лејкерс ама ептен правеше глупости ништо не изигра утакмицава.
Да не знае некој каде живее да му идам да му ја завршам кариерата пред време? :)
Pazi se... pred nekoj den Morant se kurcese so pishtol na video... zatoa i bese suspendiran nekolku utakmici...
Jas bi go baral Embid da go ubijam, vo posledno vreme nekolku pati epten me izgore... gnasa kamerunska

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Posleden go cekam Majk Dzejms 17.5+
Bateto stavi 8 poeni vo prva cetvrtina si rekov dobiten sum.
Vo vtora cetvrtina ni eden poen.
Dali moze da stavi uste 10 vo vtoro poluvreme ?...

Kajgana Shop

На врв Bottom