Христос Воскресе
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Никогаш не се научивте да внимавате што читате, кај читате и со кој зборувате и за што...Vistina voskrese! Za mnogu godini.
P.s ete voopsto ne boli da mu se napravi cest na vernicite koi si slavat denes.
@Хептаграм XI ova posebno za tebe vazi kako moderator tuka.
Pokazi malce kultura i pocit barem denes .
Ko ke si napisis vo temata za cestitanje verski praznici deka ti e praznik i tamu kako e redot, togas jas prv ke ti cestitam( sekako ke me tagnis posto ne pratam bas ). Sepak se raboti za religija koja ne e masovna , ne trubat na televizija sekoj den za toa, ne e drzaven praznik itn itn i normalno e da pretpostavis deka ne sekoj tuka znae za sekoja religija posebno koga vi e denotНикогаш не се научивте да внимавате што читате, кај читате и со кој зборувате и за што...
Види подфорум кај е оваа тема, потоа дојди расправај се со мене „јас како модератор што треба да правам“... моја волја е дали ќе честитам или не... не сум политичар да ловам поени со лажно честитање празници...
Дали е почит ако некому кажам тоа што очекува да го слушне а не го мислам навистина или само одминам? Како повеќе покажуваме почит?
Мене ми честита некој за време на Трите дена на пишиување на Законот?
НЕ. Покажавте почит?
Се лутев? НЕ.
Диши.
Jaс те разбирам, пошто сите понекогаш ние сме помалку кловнови (некои и повеќе).