Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
7.500 ден е вреќата од 4.5 кг, трае 2.5 месеци, фактички доаѓа по 3.000 ден на месец.

*ако се пијат по 2 дози на ден.
Брат се мислам меѓу голдот и сајтек меѓутоа сумлива ми е цената 3,900, генерално тој е опсегот што сакам да го издвојам 3 и пол до 4 илјади за протеин.

Брат се мислам меѓу голдот и сајтек меѓутоа сумлива ми е цената 3,900, генерално тој е опсегот што сакам да го издвојам 3 и пол до 4 илјади за протеин.
Вчера ми пиша еден член што му биле сумљиви Малена, им пишал на официјалната страна на ON, им праќал слики и кодови од пакувањето, од таму му вратиле дека производот бил автентичен.

Бегај од сцитек! Или треба да се бам-бадијала ефтини, па да ги избереш…
За мала разлика имаш Голд стандард!

Финтата кај ОН зошто е толку “ефтин”, е веројатно оти им се останати само грдите вкусови! Јас земав јагода(не е лоша), ама на избор ги имаше само тие и тофу-мофу, карамели што се грди.
На вреќата од 4.5кг имаш и чоколадо на избор, ама ми беше скапо наеднаш да лупнам толку пари…
Да имам некој со кој би ја делел, ич не се мислам, само вреќички ќе купувам!

Едит: Јас бев тој сумљивиот што правеше product autentication…
Се е тамам ;)

Бегај од сцитек! Или треба да се бам-бадијала ефтини, па да ги избереш…
За мала разлика имаш Голд стандард!

Финтата кај ОН зошто е толку “ефтин”, е веројатно оти им се останати само грдите вкусови! Јас земав јагода(не е лоша), ама на избор ги имаше само тие и тофу-мофу, карамели што се грди.
На вреќата од 4.5кг имаш и чоколадо на избор, ама ми беше скапо наеднаш да лупнам толку пари…
Да имам некој со кој би ја делел, ич не се мислам, само вреќички ќе купувам!

Едит: Јас бев тој сумљивиот што правеше product autentication…
Се е тамам ;)
И мене тоа со вкусовите ми падна на ум :vozbud:.Најмногу некако логика има.Веќе го нарачав со вкус на јагода, одамна се сеќавам дека имам тестер пиено од голдот токму од јагода и не беше лош.За волја на вистината други вкусови немам пробано претпоставувам тој од чоколадо најмногу се троши.Образложение за Сајтекот?

На ОН од јагода ако се меша со млеко е врв, со вода е крш, најгадниот вкус што го имам пробано.

На ОН од јагода ако се меша со млеко е врв, со вода е крш, најгадниот вкус што го имам пробано.
Не е толку лош… баш сега пиев само со вода.
Да, повеќе има вкус на мастика за џвакање или пез бомбони отколку на јагода, ама не е да не се пие :ROFLMAO:
(ај баш утре со млеко ќе го пробам! Ама ја како што знам, млекото уште толку го потенцира вкусот..)

И мене тоа со вкусовите ми падна на ум :vozbud:.Најмногу некако логика има.Веќе го нарачав со вкус на јагода, одамна се сеќавам дека имам тестер пиено од голдот токму од јагода и не беше лош.За волја на вистината други вкусови немам пробано претпоставувам тој од чоколадо најмногу се троши.Образложение за Сајтекот?
Потешко се раствара, и е генерално поблаг!
Инаку тука се сите мање-више, некој грам повеќе-помалку протеини, шеќер и остало…
Ипак некако повеќе им верувам на ОН во контрола на квалитет!
Плус и многу значи што се затрчаа да проверат за таму некој си од Македонија..!!
Значи им е стало до клиентите!

Ако даваш таква сума на пари тогаш земај некој поасален бренд: Dimatize, Optimum (Goldot), Biotech, Animal или Myprotein.

Ако даваш таква сума на пари тогаш земај некој поасален бренд: Dimatize, Optimum (Goldot), Biotech, Animal или Myprotein.

На овој првиов суплемент, тоа tartrazine прв пат го гледам по суплементите.
А пишува можно е да предизвика хиперактивност кај деца.
Стално чим направат нешто квалитетно и со добар состав, мора да стават барем една сомнителна супстанца, во случајов синтетичка боја за храна.

На овој првиов суплемент, тоа tartrazine прв пат го гледам по суплементите.
А пишува можно е да предизвика хиперактивност кај деца.
Стално чим направат нешто квалитетно и со добар состав, мора да стават барем една сомнителна супстанца, во случајов синтетичка боја за храна.
Ако се ситничиш до толку, бегај од подфорумов :D
Ова е гола вода во однос на тоа што се користи, на времето имавме прилика да ја имаме оваа супстанца 1,3-Dimethylamylamine, се осеќав како оние галите Астерикс и Обеликс со магичниот напиток после пиење од ова :D

Ова е гола вода во однос на тоа што се користи, на времето имавме прилика да ја имаме оваа супстанца 1,3-Dimethylamylamine, се осеќав како оние галите Астерикс и Обеликс со магичниот напиток после пиење од ова :D
Мхм значи во граници на нормала е.
Знам за aspartame, sucralose и слични дека ги има во скоро сите суплементи, но ова не ми беше познато воопшто.

jack3d-advanced-lemon-lime-248-gr.jpg

Тука ли?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom