Живот назад во природа

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.180
Поени од реакции
13.806
Jas sum da me grabnis i da begas, vekje koga sme kaj toa :love:
Samo sto tuka nemam namera da pisam to so nekoj saka da go procita. Ete ke recime deka sum surovata realnost na forumot. Vie pravete im filmovi kako se ke se sredi i ke bidi vo red.
Автоматски споено мислење:

Epten, teski romantiki se toa.
Posle brojte si kolku krlezi vi se zakacija kojznae kade.
Ostaj fala, krevet si e krevet ;)
Владе шуќур не сме сите исти на овој свет. Иначе каде ќе најдев куќа без комшии ако немаше луѓе што сакаат да седат во град, така?
Кога ќе ми дојдеш на гости ќе ти дадам од оние каишите против крлежи што се, за кучињата :P

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.163
Поени од реакции
23.662
нимогаш мислам дека не сум била на одмор во хотел, исклучиво шатори и спиење наоколу, место маникири и педикири, шетаме по планини и бараме мечкин лук, печурки, така ги полниме ние батериите :) од кревет да не станам пу пу пу скраја да е, не сум болна бре
Probaj vaka kolku za promena, ke mi se zablagodaris pokasno.
P.s i ne mi se praj sega neiskusna tinejderka, nikoj ne rece bolna vo krevet da lezis tuku da si se guskate( sega da ne koristam drugi poeksplicitni izrazi za perdasenje :D ).

Ja bi samo da begam.
Si begas ti i taka ;)

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.180
Поени од реакции
13.806
Probaj vaka kolku za promena, ke mi se zablagodaris pokasno.
P.s i ne mi se praj sega neiskusna tinejderka, nikoj ne rece bolna vo krevet da lezis tuku da si se guskate( sega da ne koristam drugi poeksplicitni izrazi za perdasenje :D ).

Si begas ti i taka ;)
Владе тоа ќе го правиме кога ќе се стемни, немаме струја па пред каминчето ќе се гушкаме. Ти викам ја селска романтика е боље него ли градска

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.163
Поени од реакции
23.662
Владе шуќур не сме сите исти на овој свет. Иначе каде ќе најдев куќа без комшии ако немаше луѓе што сакаат да седат во град, така?
Кога ќе ми дојдеш на гости ќе ти дадам од оние каишите против крлежи што се, за кучињата :P
Kapki nemas ;)
Normalno deka ne sme site isti, taman rabota.
Tuku ve zamisluvam tebe, @Darling , @Artemisia Vulgaris , @Corvus kaj tebe na gosti, si gi ranite kokoskite, berite domati i maslinki , a ljubovceto tvoe vi gi skrie vloskite i tamponite, a nikade vo blizina vo momentot da se kupi. Kakvo vrakjanje kon prirodata ke bidi toa, epsko :pos:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.163
Поени од реакции
23.662
Владе тоа ќе го правиме кога ќе се стемни, немаме струја па пред каминчето ќе се гушкаме. Ти викам ја селска романтика е боље него ли градска
Ne rekov gradska tuku istoto so go velis ti samo vo hotel koj nekoj drug go pravel, so bazence, pogled na ezeroto, posluga, dorucek rucek vecera, topla voda i taka.

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
a ljubovceto tvoe vi gi skrie vloskite i tamponite, a nikade vo blizina vo momentot da se kupi.
Во право си Владе. Ќе си седам тука во Скопје за љубовчето на коцка да не ми ги скрие тампоните.
На место муабет. :cuc:

Член од
14 август 2018
Мислења
4.905
Поени од реакции
10.973
Абе ја киднапиравте темата ееј!!

Кој има вишак пари и свекор бизнисмен, нека си оди на Комо да бере тартуфи…

Кнезов тука чаре бараше од нуклеарна војна и вакцини..!
Вие што му кажавте?! Сиротите мекици ги гушело станчето у Ск?! Боже, боже…

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.180
Поени од реакции
13.806
Ne rekov gradska tuku istoto so go velis ti samo vo hotel koj nekoj drug go pravel, so bazence, pogled na ezeroto, posluga, dorucek rucek vecera, topla voda i taka.
Ама не ми е ќеиф мене тоа :) мене ќеиф. И е маж ми да ми зготви, да ме послужи, да соберам јас јајца и да му ги дпржам на камин, да си туриме пивце и скроз сами да гледаме зајдисонце гушнати дур кучиштата ни трчаат околу нас ;)

Kapki nemas ;)
Normalno deka ne sme site isti, taman rabota.
Tuku ve zamisluvam tebe, @Darling , @Artemisia Vulgaris , @Corvus kaj tebe na gosti, si gi ranite kokoskite, berite domati i maslinki , a ljubovceto tvoe vi gi skrie vloskite i tamponite, a nikade vo blizina vo momentot da se kupi. Kakvo vrakjanje kon prirodata ke bidi toa, epsko :pos:
И уште еднаш ќе побторам, на 20мин пешки од кај нас имаме кино продавници барови…на 15 мин со кола имаме хелодром, мислиш улошки ќе неам од кај да си купам? Па затоа постои и долгорочно планирање, ќе одам еднаш и ќе купам за цела ебана гпдина и за сите другарка на гости што ќе ми дојдат, аман една улошка или тампон ако ме спречат да живеам кало што сакам хахахахаха

Абе ја киднапиравте темата ееј!!

Кој има вишак пари и свекор бизнисмен, нека си оди на Комо да бере тартуфи…

Кнезов тука чаре бараше од нуклеарна војна и вакцини..!
Вие што му кажавте?! Сиротите мекици ги гушело станчето у Ск?! Боже, боже…
Свекор ми е полуинвалид во пензија, одиме ние да му помагаме :) тартуфите сами ги произведуваме, тренираме кучиња за тоа, значи сами си создаваме :). Ќе те збуни моѓда ама на комо има еден куп мали селца и еден куп напуштени куќи што се продаваат за 10-20к
Во милано двособен стан е 250к

Последно уредено:

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Па затоа постои и долгорочно планирање, ќе одам еднаш и ќе купам за цела ебана гпдина и за сите другарка на гости што ќе ми дојдат,
АМА КОЦКА ШТО ЌЕ ПРАВИШ КОГА МАЖ ТИ ЌЕ ТИ ГИ СКРИЕ ВЛОШКИТЕ, А??

ЌЕ КВИЧИШ ЗА НАЗАД У ГРАД ДА СЕ ВРАТИШ И ЌЕ ВИКАШ ЕХ КАЈ МИ БЕШЕ ПАМЕТОТ НАМЕСТО ДА СИ СЕДЕВ У МИЛАНО УЛОШКИ НА СЕКОЈ ЧЕКОР

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.163
Поени од реакции
23.662
Okolu tamponite ocigledno neubo me sfativte.
Toa bese ona hipoteticko scenario okolu vrakjanjeto na prirodata a ne deka nekoj ke vi gi skrija, ke odite da si kupite ili ke napravite zalihi od vloski i tamponi za cela godina.
Znaci ash, nema tamponi i vloski, nemate zaliha i nema od kaj da si kupote.
Capich @коцка i @Corvus , na toa se mislese.
Na perenje na krpite so krv vo obliznoto potoce so grc ladna voda, ona prstinjata da vi posinat, pa zamivanje so ladna voda od istoto toa potoce i taka oti ko ke se zamirisate ,nema samo divi svinji da vi idat na gosti, mnogu brzo i orli ke pocnat da vi kruzat nad glata :sneaky: .
Vaka po muabetot vie bi da se ebite ama po moznost da ne vi vlezi ;) .

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.102
Поени од реакции
9.538
Свекор ми е полуинвалид во пензија
Чувајте го, додека он е жив може вака да се луфтирате, после ќе мора да се фатите за работа....и прати од тартуфите у Македонија, од загадувањево ми паѓа ерекција у задње време :D

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Toa bese ona hipoteticko scenario okolu vrakjanjeto na prirodata a ne deka nekoj ke vi gi skrija, ke odite da si kupite ili ke napravite zalihi od vloski i tamponi za cela godina.
Na perenje na krpite so krv vo obliznoto potoce so grc ladna voda, ona prstinjata da vi posinat, pa zamivanje so ladna voda od istoto toa potoce i taka oti ko ke se zamirisate ,nema samo divi svinji da vi idat na gosti, mnogu brzo i orli ke pocnat da vi kruzat nad glata :sneaky: .
2 збора за тебе владе: menstrual cup

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.180
Поени од реакции
13.806
Чувајте го, додека он е жив може вака да се луфтирате, после ќе мора да се фатите за работа....и прати од тартуфите у Македонија, од загадувањево ми паѓа ерекција у задње време :D
Не сфати изгледа, свекор ми не ни помага да “се луфтираме”, ние на него му помагаме му копаме му береме овошја правиме слатка :)

Владе јас никаде не спммав дека ќе одам во дивина каде ќе треба месец дена да се патува до првото продавниче за улошки :)

Kajgana Shop

На врв Bottom