Владе јаде сам диво прасе за мезе и пие бокал вино...а ако пие пиво ќе ви го испие целото пиво, така да пази што правиш.Владе бе хахахахаха
Ќе ми дојдеш на гости?
I jas sfativ od mnogu poodamna deka si religiozen feministicki fanatik pa ne ti velam da podnamalis so krstonosnite vojni i da glumis ludilo .Sfativme od prethodnite 300 postovi deka si ljubomoren na programeri, ne mora da go potenciras stalno.
има диво свињи што ми го уништуваат дворот, ако владе ги изеде ќе го частам пивоВладе јаде сам диво прасе за мезе и пие бокал вино...а ако пие пиво ќе ви го испие целото пиво, така да пази што правиш.
Ke ti dojdam be samo pod uslov da ne me teras da vi ja kopam bavcata i da vi gi beram maslinkiteВладе бе хахахахаха
Ќе ми дојдеш на гости?
Stvarno .Ne zaebavaj, stvarno?
Тебе ќе те пратиме кај кокошкитеKe ti dojdam be samo pod uslov da ne me teras da vi ja kopam bavcata i da vi gi beram maslinkite
Ne sum ljubitel mnogu ni na divo , nekako tegavo mi e, bezvezno. Ni na pivo, domasno ili kupecko koga sme kaj toaВладе јаде сам диво прасе за мезе и пие бокал вино...а ако пие пиво ќе ви го испие целото пиво, така да пази што правиш.
Имаме и вино а свекор ми прави ракии мх мх мх што би рекла алачкиNe sum ljubitel mnogu ni na divo , nekako tegavo mi e, bezvezno. Ni na pivo, domasno ili kupecko koga sme kaj toa
Јасно, ама ова е релативна ствар...програмер кога кажува љубител е на пиво он мисли на три четири максимум, а за тебе тоа значи дека до гајба пиво пиеш иако не уживаш многу, не ли сум у право?Ne sum ljubitel mnogu ni na divo , nekako tegavo mi e, bezvezno. Ni na pivo, domasno ili kupecko koga sme kaj toa
A mori kocke, so te gledam vaka cudna. Ajde ke recime si zarabotuvate dovolno za da vi idat vakvi idei. Oti more cupe ne si odis na relaksiracka masaza, pa na pedikir, manikir, pa ljubovta neka uplati tamu nekoj romanticen vikend vo nekoe planinsko hotelce so site saltanati onaka da si gi napolnite bateriite i da si se guskate cel viken. Od krevet da ne stanite so se veli. A ti so, kosteni ke berela, domati ke kopala, maslinki ke cukala, gnojot niz bavcata ke go rastrgvala, da bazdis cel den na stala, ljubovceto da nejki so stap da te pipni, ne pak nesto drugo .Тебе ќе те пратиме кај кокошките
шала на страна, имаме значидвор со куќа, и шума со едно…нњ можам да го наречам куќа…на два спрата е по 15м2. Е тука сакаме да правиме или приватни вечери во природа, или организирано да доаѓаат луѓе да берат костени а ние да ги послужиме со продукти ние што ги лравиме пд костени (верувактњ има луѓе што плаќаат да дојдат да си берат костени), или ќе го издаваме како луксузно нешто, викенд во природа ))
пешки е 20мин од комо езерото (не до градот, далеку е), има наоколу преубави места за бањање во река со водопади, ние веќе спремамебавча со тартуфи (може и таков бизнис да направиме, плати и ќе бараме тартуфи), дој владе интересно ќе е
Ne, ni oddaleku ne pijam tolku, barem ne redovno .Јасно, ама ова е релативна ствар...програмер кога кажува љубител е на пиво он мисли на три четири максимум, а за тебе тоа значи дека до гајба пиво пиеш иако не уживаш многу, не ли сум у право?
Pa ne go vrzvaj pesot i kupi uste eden, taka tro pogolem, ne nekoe ko mackaима диво свињи што ми го уништуваат дворот, ако владе ги изеде ќе го частам пиво
Zatoa sto si losh covek po priroda koj uziva da im se potmeva na lugeto, i koga se butnati dole, i koga se podobruvaat.I jas sfativ od mnogu poodamna deka si religiozen feministicki fanatik pa ne ti velam da podnamalis so krstonosnite vojni i da glumis ludilo .
P.s zosto bi im bil ljubomoren na primer. Zatoa sto se izgubeni vo prostorot, zatoa sto nemaat apsolutno nikakvi komunikaciski sposobnosti vo realen zivot, zatoa sto nemaat nikakvi socijalni vestini da se vklopat vo okolinata pa zatoa citame vakvi gluposti od tipot Robinxo Kruso ili mozebi im ljubomoram na parite sto gi zemaat i sto ocigledno ne znaat sto da pravat so niv posto realno i nemaat nekoj zivot nadvor od internetot.
Pa povekjeto ne go ni setija policiskiot cas za vreme na koronata, po cel den doma si kisneja, nisto ne im falese. Koj voopsto bi mu ljubomorel na Sheldon ziti se i bi se menval so nego osven drug Sheldon( jes da bese fizicar ali mislam me sfati na sto mislam ). Ima isklucoci i od niv, ne velam ne, no povekje se statisticka greska otkolku standard.
Озгледа не знаеш колку е секси да се тркалаш низ ливади, низ сеноA mori kocke, so te gledam vaka cudna. Ajde ke recime si zarabotuvate dovolno za da vi idat vakvi idei. Oti more cupe ne si odis na relaksiracka masaza, pa na pedikir, manikir, pa ljubovta neka uplati tamu nekoj romanticen vikend vo nekoe planinsko hotelce so site saltanati onaka da si gi napolnite bateriite i da si se guskate cel viken. Od krevet da ne stanite so se veli. A ti so, kosteni ke berela, domati ke kopala, maslinki ke cukala, gnojot niz bavcata ke go rastrgvala, da bazdis cel den na stala, ljubovceto da nejki so stap da te pipni, ne pak nesto drugo .
Zosto be zosto , to ne mi e samo jasno
Автоматски споено мислење:
Ne, ni oddaleku ne pijam tolku, barem ne redovno .
Jas sum da me grabnis i da begas, vekje koga sme kaj toaZatoa sto si losh covek po priroda koj uziva da im se potmeva na lugeto, i koga se butnati dole, i koga se podobruvaat.
Sigurno ja nemas istata hrabrost irl, samo vaka anonimno, a na vistinski prijateli ako gi imas, najgolem trachar zad grb so drugi.
Toa e ona sto jas go sfativ za tebe.
Epten, teski romantiki se toa.Озгледа не знаеш колку е секси да се тркалаш низ ливади, низ сено
Ja bi samo da begam.Jas sum da me grabnis i da begas, vekje koga sme kaj toa
Samo sto tuka nemam namera da pisam to so nekoj saka da go procita. Ete ke recime deka sum surovata realnost na forumot. Vie pravete im filmovi kako se ke se sredi i ke bidi vo red.