Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
хаха па ако си паметен и ке идеш у Куп Уефа....од ЛШ нема леб за вас,од секогаш сте биле наjскапата сталка.... хаха и да потсети кој ви бил најдобриот пласман таму и кој ве врати од таму во солзи :icon_lol:

Пхахаа пак се враќаме назад, што постигнал дедоми.Самото име ти кажува - Лига на шампиони, разбираш нели?

Разбирам како не разбирам, тоа беше оноа за каде имате желба амбиција и ништо друго :pos: а ние имаме све што треба..... ако ја не разбирам што е тоа ти па ич не разбираш :icon_lol:

одземи 7 и ич и мислам дека јасно ке ти биде....најбиску до пехар од ЛШ Интер стасал со зјапање у на Милан витрината :pos: :pos:

одземи 7 и ич и мислам дека јасно ке ти биде....најбиску до пехар од ЛШ Интер стасал со зјапање у на Милан витрината :pos: :pos:

Џабе тераш инает кога си тотално неинформиран.Интер има освоено 2 титули во ЛШ.

Све потпуно све...:toe:

Знам, знам. ,,Цело е кога има се'' (читај: Се што постои во нисколигашки ранг.) :helou:

Џабе тераш инает кога си тотално неинформиран.Интер има освоено 2 титули во ЛШ.

Милан има 7 и тоа за разлика од тебе сум видел како зимаат неколку...... за разлика од “Аустриска граница’’ периодот :pos:

Милан има 7 и тоа за разлика од тебе сум видел како зимаат неколку...... за разлика од “Аустриска граница’’ периодот :pos:

Ок, ја не го оспорив тоа, т.е. неколкуте титули што си ги видел на радио, и ништо не спомнав за тоа кога Интер освојувал ЛШ затоа што тоа е периодот ,,Аустриска граница''.

Него еве и ние сме споделувале некои од неколкуте моменти:

15_inter_milan01.jpg

Ок, ја не го оспорив тоа, т.е. неколкуте титули што си ги видел на радио, и ништо не спомнав за тоа кога Интер освојувал ЛШ затоа што тоа е периодот ,,Аустриска граница''.

Него еве и ние сме споделувале некои од неколкуте моменти:

15_inter_milan01.jpg
Ова 31-32-33 што е ако смеам да прашам?? Можби се надевате дека ке освоите 33 титули со Сериа А?? Брате кога ке освоите 33 титули јас и ти ке бидеме многу, многу стари, а не би ме и чудело и 3 метра под земја да сме:pos2::pos2::pos2:

Постирајте нешто од оваа година а е зачинето со титули . :toe: Вака до утре може да се оди , сега и некој од Јуве да си ги постира своите титули , 2 ѕвездички, некој нека постира слики од Серија Б и воала . . .
Не за друго, овие дискусии на форумов т.е. '' дискусии '' се свртеле едно 100 пати и биле безначајни .

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom