Фан клуб - РК Вардар

Пак се зависи од Вардар... Треба овие да ги тепаме кај нас повеќе од еден разлика, а кај шурите да победиме или со помалку од 7 пораз.

Ништо не е изгубено.
Слаба ти е математиката друже.
Они ќе победат во Автокоманда и тогаш ќе треба да извадиме бар бод во Битола.
Толку е, се знаеше дека денес е решавачка.

Нашиве опуштено влегоа после последниве две утакмици и тоа не е добро. Кирца добро ги спремил младиве и реално му се даде плус причина да не го вика Карапале. Не е ништо готово, ама несериозен пристап во секој случај.

Тале ја оплеска, им даде купишта напади.

Со озбилен пристап, треба да победиме и во Битола. Ама не исклучувам и Еурофарм да киксне до тој натпревар. Секој случај, кога се вративме од -7 да водиме +1, требаше да ја добиеме.

Слаба ти е математиката друже.
Они ќе победат во Автокоманда и тогаш ќе треба да извадиме бар бод во Битола.
Толку е, се знаеше дека денес е решавачка.
Како толку е?
Како ќе победат, Алкалоид е подобар од шурите, а плус имаме уште по една со двете. Од Вардар зависи, тоа е најважно.

Наместена е, Михајло ја намести
Топ нас ни одговара, фала му.Вас во скопје ве неќеле ви ги исвиркуват нападите :lolzz: Продавајте приказни по драчево дека цела мк била за 1961 :kuracc:

Топ нас ни одговара, фала му.Вас во скопје ве неќеле ви ги исвиркуват нападите :lolzz: Продавајте приказни подрачево дека цела мк била за 1961 :kuracc:
Хехехе искрено ве мислев мн попаметни и асалани ама вие сте левел ване цветанов

Топ нас ни одговара, фала му.Вас во скопје ве неќеле ви ги исвиркуват нападите :lolzz: Продавајте приказни подрачево дека цела мк била за 1961 :kuracc:

toa e peer... so skopski sudii taka e. so ovie vasite sto praime?

dzabe se raduvate, ke ve zgazime i u bt.

Ја не исклучувам следнава недела Еурофарм да се лизне со Бутел или Киро.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom