Не го бива него, треба да го шутнат следната сезона ако можат да донесат нешто подобро, или на црногорецон да му даваат повеќе шанса. Карапалевски е тотално безопасен офанзивно против солидни екипи. Не може да се шутне од 9, не може да се пробие против јака одбрана, само ја врти топката, толку.Карапалевски многу слабо...
Јас сепак мислам дека во добар систем со квалитетен тренер може повеќе да придонесе.Не го бива него, треба да го шутнат следната сезона ако можат да донесат нешто подобро, или на црногорецон да му даваат повеќе шанса. Карапалевски е тотално безопасен офанзивно против солидни екипи. Не може да се шутне од 9, не може да се пробие против јака одбрана, само ја врти топката, толку.
Јас искрено не гледам како. Има 23 години, неверувам дека драстично ќе напредне, а очигледно му фали некоја брзина плус. Не може да солира нешто, не може да шутира, некоја асистенција да даде чат-пат, друго слабо. Нема некоја брзина, имагинација, сила. Просек, ко за наша лига.Јас сепак мислам дека во добар систем со квалитетен тренер може повеќе да придонесе.
Некако покорисен ми беше кога тренер беше Дејвис,можеби грешам.Јас искрено не гледам како. Има 23 години, неверувам дека драстично ќе напредне, а очигледно му фали некоја брзина плус. Не може да солира нешто, не може да шутира, некоја асистенција да даде чат-пат, друго слабо. Нема некоја брзина, имагинација, сила. Просек, ко за наша лига.
Може зошто во мали дози сме го гледале. Глеј одма разлика Дутра кога влезе во игра. Зошто од него има опасност.Некако покорисен ми беше кога тренер беше Дејвис,можеби грешам.
Вакви работи не се за на форумНа вработените од Алкалоид денес им стигнал маил дека во сабота присуството е ЗАДОЛЖИТЕЛНО
Тој што ги праќа маиловите, знае ли дека пола од тие вработени, ни ги даваат на нас картите ?
Името Вардар само по себе си носи публикаИ добро кај е проблемот тука? Нов клуб, јак спонзор, огромна фирма, секако дека ќе гледаат на било каков начин да агитираат за да привлечат повеќе публика.
Греота е ако не го гледаш проблемот, ние тука да ти го кажуваме... Ама ај еве од најсмешното ќе ти кажам... Под број 1, ја прават истата грешка ко Металург со тоа што не пуштаат карти во слободна продажба и што тераат вработени да доаѓаат да "навиваат" за нив... Металург барем траеше со години, овие тешко дека ќе издржат долго да опстанат со вакви аматерски потези.И добро кај е проблемот тука? Нов клуб, јак спонзор, огромна фирма, секако дека ќе гледаат на било каков начин да агитираат за да привлечат повеќе публика.
Не знаев дека нема карти у слободна продажба... Ако агитираат само по меил тогаш тоа е тага, нема друг збор за да долови. Јас мислев дека и покрај картите во слободна продажба делат карти на свои вработени што ми е сосема ок, али вака чао.Греота е ако не го гледаш проблемот, ние тука да ти го кажуваме... Ама ај еве од најсмешното ќе ти кажам... Под број 1, ја прават истата грешка ко Металург со тоа што не пуштаат карти во слободна продажба и што тераат вработени да доаѓаат да "навиваат" за нив... Металург барем траеше со години, овие тешко дека ќе издржат долго да опстанат со вакви аматерски потези.
Нивно право е...Не знаев дека нема карти у слободна продажба... Ако агитираат само по меил тогаш тоа е тага, нема друг збор за да долови. Јас мислев дека и покрај картите во слободна продажба делат карти на свои вработени што ми е сосема ок, али вака чао.
А добро, нема некое правило дека мора да се пуштат карти во продажба? Или право на домаќинот е тоа?