Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ova so samo cistenje e edna od virtuelnite opcii na gree ,konkretno na g tech sigurno nema takvo nesto iako se reklamira deka ima ,no po detalno citanje na upatstvoto za upotreba na ovaa opcija najdov edna * koja veli kaj nekoi uredi i ocigledno kaj mene kaj dvata ne mi se padna takva opcija a smetav deka e vredna opcija .Da me rabotat so toa sto go brukaat "Brendot" so Servisceto u Chinatown I drzi na kopceto Mode posilno ke se upali samocistenje![]()
Sekoja "Laga kazana 100 pati stanuva vistina"! Izgleda Im e pravilo broj eden No.1, 24 kg da ne e 5ka ?Ova so samo cistenje e edna od virtuelnite opcii na gree ,konkretno na g tech sigurno nema takvo nesto iako se reklamira deka ima ,no po detalno citanje na upatstvoto za upotreba na ovaa opcija najdov edna * koja veli kaj nekoi uredi i ocigledno kaj mene kaj dvata ne mi se padna takva opcija a smetav deka e vredna opcija .
Inaku da kazam deka probani se site mozni opcii so kombinacija na kopcinja i e djabe , samocistenje nema, pa da ne se trosat so pisuvanje probaj vaka taka onaka .....nevredi.
Do dopolnam deka uredive funcioniraat nee problem ,kako sto veli Riker vredni se za sredna klasa a ne kako sto se reklamirani a i sega gledam cenovno zaminale nad sredna klasa. A megjuvreme nemam zabelezano Strelec da ima promeneto stav okolu tezinata na nadvoresnata edinica ,bidejki gledam Gree e dosta na dieta staven 3.5 kw tezat po 24.5 kg znaci ne gi biva ic prema tvrdenjeto na strelec koj vo mnogu posta nanazad se podsmevase ,mislam deka bese panasonic so 24kg za koja velese ni ke grej ni nisto a sega gree oslabel i toa dosta .
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Nemas poim detence, uste si daleku so mene na polemiziras.E moj @Sv B , ----- nemaju Gree klime na Balkanu AHRI. Ovo je sertifikat za USA ---- vise puta sam pisao ----- pa mi brisali postove izgleda. Sami sebi skacete u grlo objavljivanjem ovoga------- pojma ti i ekipa nemate ---- smesni ste kao decije obdaniste
![]()
Ova mi lici kako Penzioner koj se fali na "Diplomi" od Titova YuHahaha, pozdravce od GREE No.1
Автоматски споено мислење:
Eve uste edna potvrda za kvalitetot na GreeПрегледај го приврзокот 373417Прегледај го приврзокот 373418Прегледај го приврзокот 373419Прегледај го приврзокот 373420Прегледај го приврзокот 373421Прегледај го приврзокот 373422Прегледај го приврзокот 373423
Izvini vaka preku red jas samo da prasam:Hahaha, pozdravce od GREE No.1
Eve uste edna potvrda za kvalitetot na GreeПрегледај го приврзокот 373417Прегледај го приврзокот 373418Прегледај го приврзокот 373419Прегледај го приврзокот 373420Прегледај го приврзокот 373421Прегледај го приврзокот 373422Прегледај го приврзокот 373423
Абе царе?! Ти понимаеш по англискиј или таква ти е работата, па тераш сошл-медиа со сликички што не ги разбираш?Hahaha, pozdravce od GREE No.1
Предноста е што дуваат долу па топлиот воздух прво долу ќе се рашири пред самиот да се качи нагоре, што особено би ти помогнало ако просторот ти е дуплекс.Здраво, ми треба совет околу купување нов клима уред првенствено наменет за греење во зимскиот период.
Ситуацијата е следна.
2 спрата (40 квадрати секој)
На горниот спрат веќе има инсталирано Самсунг клима 3.5 kW (минимум работна температура -7 С што во зима моментално знае да е недоволно) која потенцијално може да се демонтира.
Идеата ми е на двата спрата да имам по една глава.
Опциите се следни:
1. Една нова надворешна единица со две нови глави внатре.
2. Нова клима само за долниот спрат (ќе се користи само за греење во зима), и Самсунг да си остане горе (ќе се користи воглавно за ладење во лето и ,,догрејување'' во зима)
Објектот има 10/10 изолација и 6-7 kW вкупно е повеќе од доволно моќност.
Ако може да добијам совет од поупатените членови за best value/money во однос на бренд и комбинација.
Исто така ме интересира која е главната разлика/предност/недостаток на главите внатре да се стандардни (горна зона што се монтираат) и перепентни(вака ги сретнав незнам како е правилно се нарекуваат), ниско што се монтираат (личат на панели).
Буџет: 1000-1500e
Фала однапред.
Ti si izgleda daleku od realnosta….ptica bez krilja…hahaha….ima mnogu….posledniot proekt sto znam e nad 1500KW VRF….kade…doznaj sam….olesnitelna “vo Skopje e”….hahaha….@Sv B Дај бе нешто комерцијално што сте изработиле постирај тука! Пофали се! Да видиме и ние малку “свет”! Да видиме како изгледа чилер од 500kw, индустриски измењач, нешто машинерија..?!
Доста само финти продавате, стисни ctrl-alt-del на даљинското за чистење, или за некој “економичен мод”!
Дај заќути ме со факти! Кажи кој мол го опремивте? Која фабрика? Кој процес го одржавате..?! Каде?
П.С. ја го знам одговорот, туку за другиве да им се разјасни колку (не)ве бива!