Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
nema poloso koga te tepaat tvoi igraci :lolzz:

Хахахахха неможам брат комплекс да имам од тебе и од твојата "група" прво зошто не сте група сте собрале 50 дечиња и мислите дека сте некоја група дека сте некој ултрас, за 2-3 години коа ке сфатат децата дека им продавате лажни патриотски филмови ке останете ти и лидерот сами. Џабе македонско знаме ставено на ограда кога позади него стојат бугараши, тие сминкерски филмови пеење македонија на македонците демек еве ние сме македонци ви прогаат кај тие 50 деца таму и нигде на друго место.Име на група не се пере со пеење македонски песни и вадење кутлеш лепотан него со дела.Неможеш кур да вадиш надвор кога дома не ти е среден дворот. Него ајде за кореографијата кога веќе ме праша и чисто што треба да знаеш не сум член на Комити. Кореографијата беше промашај тоа е факт да ги прашаш нив сигурно не им било у план да искочи така како што искочи ама и покрај тоа нивнава најлоша е подобра од вашата најдобра и тоа не е мое мислење него тоа се ФАКТИ прашај подалеку од Охрид сите ке ти ја кажат реалноста, незнам зашто ја пробувам да ти објаснам коа повеќе од видливо е дека имаш некој ментално растројување чим си даваш за право да пишеш ваков коментар. И не е ова хејт према твојата групичка и не беше ни минатиот коментар хејт зошто апсолутно ме заболе за вас, туку добронамерен совет од некој што сигурно повеќе видел направил и разбира од тебе. Фала ти многу и имај преубав ден.
Што е промаршено во кореографијата?

nema poloso koga te tepaat tvoi igraci :lolzz:
Подобро наши отколку туѓи, на ФК Искра од Тетово на пример. :love:

Се отепувавте од плачења кога ви шетаа Балисти на фудбалските утакмици во Тетово, а сеа нешто многу нормално ви е Комити да се шетаат на сред сала. Кое лицемерие. Ми пишувате 3 дена без престан дека Чкембари биле издрогирани, неандерталци итн, а овие што влегле в терен и тие што провоцирале од неутрална трибина што се? Од МАНУ да не ги зедовте? Еднаш бидете реални.
Сакате да кажите дека рандом Комита кој идел 5+ години на трибина не знае дека има Комити на неутрална, со цел да провоцираат?

Ми ги потековте јајцава изминатите неколку месеци како тоа сте биле обесправени поради РК Алкалоид, ама затоа нема збор два за тоа што вие го правите врз другите клубови.

бтв не сум од Битола, и не сум член на навивачка група. Неутрално мислење.

Се отепувавте од плачења кога ви шетаа Балисти на фудбалските утакмици во Тетово, а сеа нешто многу нормално ви е Комити да се шетаат на сред сала. Кое лицемерие. Ми пишувате 3 дена без престан дека Чкембари биле издрогирани, неандерталци итн, а овие што влегле в терен и тие што провоцирале од неутрална трибина што се? Од МАНУ да не ги зедовте? Еднаш бидете реални.
Сакате да кажите дека рандом Комита кој идел 5+ години на трибина не знае дека има Комити на неутрална, со цел да провоцираат?

Ми ги потековте јајцава изминатите неколку месеци како тоа сте биле обесправени поради РК Алкалоид, ама затоа нема збор два за тоа што вие го правите врз другите клубови.

sto pravime vrz drugite klubovi? peer za nas ne postoite. kolku pobrzo se sredi seha i ako moze direkt samo f4 so vas "drugite" da igrame tolku podobro....

i ne, nema komiti na drugi tribini, komiti si se na tribina so komiti. ima bivsi clenovi i luge so majci na komiti ama nitu eden komita nema sto da bara na druga tribina.

ako imas 2 grama mozok ke sfatese deka nemase vreme ni da provocirame, kopiljacite vlegoa u sala so topovski udari, znaci use pred da gi vidime oni provociraat i najavuvaat nasilstvo pa vlagaat i glumat ludilo na ogradata, frlaat kon neutralcite sekavi predmeti za na kraj bakli da frlat kon niv.

ti ko majmun od pp valjda se sekavas koga vi izgore salata? da im ebam jas majka u picka na tie sto frlija baklji kon publika i ako gi fatat se nadevam deka ke zaglavat edno 5-6 god u zatvor za toa.

sto pravime vrz drugite klubovi? peer za nas ne postoite. kolku pobrzo se sredi seha i ako moze direkt samo f4 so vas "drugite" da igrame tolku podobro....

i ne, nema komiti na drugi tribini, komiti si se na tribina so komiti. ima bivsi clenovi i luge so majci na komiti ama nitu eden komita nema sto da bara na druga tribina.

ako imas 2 grama mozok ke sfatese deka nemase vreme ni da provocirame, kopiljacite vlegoa u sala so topovski udari, znaci use pred da gi vidime oni provociraat i najavuvaat nasilstvo pa vlagaat i glumat ludilo na ogradata, frlaat kon neutralcite sekavi predmeti za na kraj bakli da frlat kon niv.

ti ko majmun od pp valjda se sekavas koga vi izgore salata? da im ebam jas majka u picka na tie sto frlija baklji kon publika i ako gi fatat se nadevam deka ke zaglavat edno 5-6 god u zatvor za toa.
Немам никаква врска со Мајмуни. Не значи дека ако коментирал некој овде и страствен навивач е.
Нека заглават тие што фрлија кој публиката, нека одговараат и тие што се шетаа низ теренот.
Поради која причина влегоа Комити? Едно логично објаснување?
И преку кур со тоа не постоите ау мау, кур ме боли дали постојат дрве за тебе или не.

Немам никаква врска со Мајмуни. Не значи дека ако коментирал некој овде и страствен навивач е.
Нека заглават тие што фрлија кој публиката, нека одговараат и тие што се шетаа низ теренот.
Поради која причина влегоа Комити? Едно логично објаснување?
И преку кур со тоа не постоите ау мау, кур ме боли дали постојат дрве за тебе или не.

eve zamisli ti si del od komiti a tatko ti so brat ti e na drugata tribina... nema da vlezes?

jas te prasav da objasnis sto pravime vrz drugite klubovi, a ti kazav deka za nas ne postoite... nisto ne pravime vrz drugite klubovi i ne gi mesaj posto realno do kur ne ni se dorasnati.

Абе никој не негира дека ниту Комити не се цвеќиња за мирисање, и фрлањето по противнички играчи пред се е за секаква осуда. Сериозни ли сте за ова со провокацииве од неутрална трибина? Зошто вешто го избегнувате клипот од Битола, каде се гледа иста прича, цела неутрална свртена накај Комити, провоцира и фрла со предмети? Требаше ли тогаш иста реакција и рафална стрелба кон тој дел од трибината? Сериозно, Чкембари се осетиле испровоцирани и нападнати па се бранеле, на оној дивљачки влез и недела дена претходно трубење дека ќе го превртеле Скопје:LOL:
Уосталом, не сме ние тие што плачеме, они се тие што се утепаа од плачење за нереди за кои они се виновни и главни иницијатори. Не го оправдувам ни влезот на терен, ама во тие моменти делуваше многу лошо за фановите кои седеа во блоковите близу Чкембари и влезот на терен беше само реакција и спречување на истото и пренасочување на фокусот. Прејаки ви се паралеливе, споредувате со влагањето на албанскиве екипи, каде воопшто и немало гостински навивачи и каде на таргет биле противнички играчи. Ниту еден играч на Пелистер не беше ниту допрен ниту нападнат при тој влез, а фрлањето предмети и земањето на тренерки оставени на клупата на Пелистер е за секаква осуда и истите поединци се надевам се соодветно казнети од групата

Чкембари со сооптешние дека за нив Ракометната сезона е завршена , тоа значи дека нема повеќе да навиваат до крај на сезона (ке видиме дали ке останат на зборот кога Вардар ке гостува во Битола и при можен дуел во купот )

Ова доаѓа поради соопштението на Пелистер каде ги нарече 50 пијаници и се огради од тие поединци дека му наштетиле на клубот против Вардар ..

Победата на Вардар од 7 разлика им донесе шах мат буквално ги утепа и клубот и навивачите :icon_mrgr:

nemoj sega i ti taka... eve se trudat, toa sto primaat sekakvi klosari u grupa e druga rabota....

Прегледај го приврзокот 373472
Се срамам што го дишам воздухот со луѓе како тебе... Ама во луѓето како тебе ја гледам и судбината на Македонија зошто сме овдека каде што сме. Бидејки многу се заостанати во сваќањата како тебе. Место да кажиш браво за тоа како Рибари се справиле со оваа појава или во најмала рака на национално ранливите теми да бидеме сплотени и заеднички да го истераме ова зло ти се ситиш. Тоа е исто како јас да се ситам а буквално од секоја група некој заминал по тој пат конкретно и од вашата, и што значи тоа!? Дали групата е крива ако некој немат памет во главата!?
Нели е срамота сами да се уништиме!?
Како ќе биде јас да се ситам за ситуацијата со Албанците во градот Скопје.
ДОСТА се самоуништуваме. Дерби ко дерби ќе помине нормално е и да има тензија и инциденти и се не сме ние балерини, ама после то националните прашања не гонат на сите НАС! Дајте да не ги повторвиме грешките на самоуништување од минатото. Дајте да бидиме пред се луѓе!
Охрид е симбол на Македонија.
А ние како Рибари и општо Охриѓани го држиме секогаш образот на градот ЧИСТ!
Зш родољубието е домашно воспитување!
Зш во Охридско скоро и да немат фамилија која недала жртва во борбата за независност дали од време на Илинденците па се до Ноб!
Зато небрчи многу!
10 бугари се вкупно во Охрид и сите се за пари! И плус некој од нив кои порано биле наши членови се исклучени од групата и немаат никаква допирна точка долго време со името на Рибари!
Секое добро!
Да живее НЕЗАВИСНА МАКЕДОНИЈА!

Последно уредено:
Абе никој не негира дека ниту Комити не се цвеќиња за мирисање, и фрлањето по противнички играчи пред се е за секаква осуда. Сериозни ли сте за ова со провокацииве од неутрална трибина? Зошто вешто го избегнувате клипот од Битола, каде се гледа иста прича, цела неутрална свртена накај Комити, провоцира и фрла со предмети? Требаше ли тогаш иста реакција и рафална стрелба кон тој дел од трибината? Сериозно, Чкембари се осетиле испровоцирани и нападнати па се бранеле, на оној дивљачки влез и недела дена претходно трубење дека ќе го превртеле Скопје:LOL:
Уосталом, не сме ние тие што плачеме, они се тие што се утепаа од плачење за нереди за кои они се виновни и главни иницијатори. Не го оправдувам ни влезот на терен, ама во тие моменти делуваше многу лошо за фановите кои седеа во блоковите близу Чкембари и влезот на терен беше само реакција и спречување на истото и пренасочување на фокусот. Прејаки ви се паралеливе, споредувате со влагањето на албанскиве екипи, каде воопшто и немало гостински навивачи и каде на таргет биле противнички играчи. Ниту еден играч на Пелистер не беше ниту допрен ниту нападнат при тој влез, а фрлањето предмети и земањето на тренерки оставени на клупата на Пелистер е за секаква осуда и истите поединци се надевам се соодветно казнети од групата
Значи вашето сценарио е дека Чкембари дошле на дербито и почнале да прават инциденти од нигде никаде, па комитите влегле како спасители, така?
Во ред е, и јас кога го гледав клипчето како влегуваат како животни и ја тресат оградата ме фати туѓ срам, ама не може тоа да го исмевате а во меѓувреме да ги правите спасители овие вашите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom