Криптовалути - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Некоја да купува pi coins или да ми препорача место каде што може да се продадат ?

Немогуче, парите што ги собирал од офците ги трошел на луксузни патувања, скапи коли и к*рви.
А господинот личи на толку угледен и стабилен бизнисмен, нема кој не би му дал пари на доверба.

Кој најде ги стрижи офциве, од овој зумер со лакирано нокте до Кореецов што го уапсија во Црна Гора поради Луна Муна како и да се викаше тоа, до блгарка со име Ружа :icon_lol: што ги истрижа над 4 милјарди. Човек глупо да се осеќа ако не проба да ги насамари офциве, too easy. Се мислам да му пуштам некој кајгана шиткоин на Стефус да се подновам малце.

Кој најде ги стрижи офциве, од овој зумер со лакирано нокте до Кореецов што го уапсија во Црна Гора поради Луна Муна како и да се викаше тоа, до блгарка со име Ружа :icon_lol: што ги истрижа над 4 милјарди. Човек глупо да се осеќа ако не проба да ги насамари офциве, too easy. Се мислам да му пуштам некој кајгана шиткоин на Стефус да се подновам малце.
Тој има инвестирано во овој:

Шорт терм лонг медиум терм шорт па лонг пак е за крипто.

Некоја да купува pi coins или да ми препорача место каде што може да се продадат ?

Никој нема никаква информација ?

Слободно пишете ми во порака ако имате инфо а не сакате тука да напишете.

Никој нема никаква информација ?

Слободно пишете ми во порака ако имате инфо а не сакате тука да напишете.
Прашај го тој што ти ги продаде, тој ги монентизира кај еден милиони што ина направено. [emoji1782]

Sent from my SM-N770F using Tapatalk

Прашај го тој што ти ги продаде, тој ги монентизира кај еден милиони што ина направено. [emoji1782]

Sent from my SM-N770F using Tapatalk

Никој ништо ми нема продадено, прашувам општо ако знае некој да ме контактира.

Треба да стапи на сила од 1 јануари 2026

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom