Не, отследувам тие што ме отследуваат.Отследувате ли луѓе со кои не сте се виделе со години?
Немораш. Одиш на инста, кликаш креирај акаунт, внеси мејл и се што бара од тебе и тоа е....можеш да го поврзеш со фејс ако имаш ама неморашКоја е процедурата за да се направи инстаграм,дали мора да имам Фејсбук?
Ти ебам манијакотИ кај вас ли кога идете на некоја страна не можете да видите кој ваш пријател лајкнал некоја слика? Кај мене од денес е така, дури и во search кога идам да пребарам некој лајк не ми го покажува (а знам дека го има).
Само преку Destop морате од телефон преку апликација не се брише инстаграм, имате на YouTube инструкции може да видитеКако да го деактивирам или избрипам никако немоза
Gledav na youtube ama mislev ibpreku tel moze a moze li preku tel nekako da blokiram se da gledast koj sledam sliki seСамо преку Destop морате од телефон преку апликација не се брише инстаграм, имате на YouTube инструкции може да видите
Кога претходно? 2-3 години има како не покажуваПретхпдно ми покажуваше кој ми видел Highligts на инста, сега кога ќе отварам не покажува кој ми отворил? Решение?