Instagram (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Rickyyy
  • Време на започнување Време на започнување
како да го тргнам логин инфото оф комп, на гугле хром пробав и мемориран пасворд тргнав и кеш за инст, од гугл хром меморираниот пас го избришав, џабе пак може да се логирам...

Дали има некој што не му се појавуваат на почетната страница ни сториња ни постови на feed? Кај мене е цел ден така, се друго функционира само не тоа. Се одлогирав и логирав,преинсталирав се се и пак ништо.

И кај вас ли кога идете на некоја страна не можете да видите кој ваш пријател лајкнал некоја слика? Кај мене од денес е така, дури и во search кога идам да пребарам некој лајк не ми го покажува (а знам дека го има).

Здраво дечки дали имате проблеми со инстаграм? Конкретно не ми стигаат нотификации кога некој ќе ми прати порака?

Која е процедурата за да се направи инстаграм,дали мора да имам Фејсбук?

Која е процедурата за да се направи инстаграм,дали мора да имам Фејсбук?

Немораш. Одиш на инста, кликаш креирај акаунт, внеси мејл и се што бара од тебе и тоа е....можеш да го поврзеш со фејс ако имаш ама немораш

И кај вас ли кога идете на некоја страна не можете да видите кој ваш пријател лајкнал некоја слика? Кај мене од денес е така, дури и во search кога идам да пребарам некој лајк не ми го покажува (а знам дека го има).
Ти ебам манијакот:cool:

Како да го деактивирам или избрипам никако немоза

Само преку Destop морате од телефон преку апликација не се брише инстаграм, имате на YouTube инструкции може да видите
Gledav na youtube ama mislev ibpreku tel moze a moze li preku tel nekako da blokiram se da gledast koj sledam sliki se

Претхпдно ми покажуваше кој ми видел Highligts на инста, сега кога ќе отварам не покажува кој ми отворил? Решение?

Претхпдно ми покажуваше кој ми видел Highligts на инста, сега кога ќе отварам не покажува кој ми отворил? Решение?

Кога претходно? 2-3 години има како не покажува :unsure:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom