Koga bese na intervju?Фала! Од ноември месец бев на положително
Koga bese na intervju?Фала! Од ноември месец бев на положително
Кога прв пат беше на положително? Декември? Ја помниш датата?Nema uopste za Srbe nista. Nadam se da nije neki problem. Javljam odmah ako bude ukaz.
Ja sam na polozitelno od 27.09., 6 meseci vec cekam potpis. Sve ukupno sam 6.5 godina u procesu.Кога прв пат беше на положително? Декември? Ја помниш датата?
На интервју бев во Мај 2019. на финална ми беше 3+ години, како и на повеќето.Koga bese na intervju?
Proveri vo invertnite opisi Dali gi ima selata na visite predci dokolku gi ima sensite da se najdat dokumenti za visite pretci se golemi ne se otkazuvaj vo nikoj slucajKaj mene denes posle mn dolgo vreme prepiskata e vo neredovna.. ocekuvano.. no nemam originalni dokumenti od moite predci i neznam sto da napravam. Dali nekoj znae nesto sto mozam da napravam. Ne mi se veriva ova mi e 3 pat kade sto podnesuvam za pasos
Денес има указ 6Dali mislite deka ke ima drugi ykaz ova nedela?
Ноември и декември ќе ги исчистат ама јануари ќе биде критичен до кај ќе стигнат. Претпоставувам таму негде ќе застанат, прашање до кој јануари.@Bibo sto Mislis Dali vo ova tromesecije ke go fanat so ukaz i polozitelno januari 23 ili ke ostane za slednoto cisto tvoe mislenje Jas licno mislam deka ke bide vo slednoto ama pasta nadest
И ти беше вклучена во него?Денес има указ 6