Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Со Брајтон во полуфиналето ако го поминеме Фулам. Сити пак лесно во полуфиналето.

Слабхед е дефинитивно дебил без мозок, не знае да расчисти ниту знае да подаде топка. 5 пати проба да му додаде на АВБ и 5 пати му сечат топка, создаваајќи опасна ситуација по нашиот гол.

Не знам што е подобро за очиве мои.. да продолжам да гледам или да си истурам солна киселина?

Пола од екипава да ја шитнат во англија, верујвајте ни еден од играчите нема да се избори за стартна 11ка. Ова се играчи кои можат да играат само во Манчестер Јунајтед стартна постава и никаде во ни еден друг клуб на планетава. Слабхед на пример е очај антитален и нема ништо фудбалско во него (боље нека иде нека игра шах), Вегхорст нула, МекТом минус еден, Фернандеш минус 2, Санчо џабе троши кислород итн.
Автоматски споено мислење:

Не знам што е подобро за очиве мои.. да продолжам да гледам или да си истурам солна киселина?
Нека дадат одма пенали за да не гледаме очобол

Санчо полека си ги троши џокерите кај Тен Хаг. Мегваер 100% ке си иде летото.

Не знам на што се должи ова, ама подосадно полувреме одамна не сум гледал. Нека го стави Пелистри, сигирно ќе направи нешто плус од ова.

Мое мислење е дека треба да го извади Санчо а да го стави Фред место него, ем да згусне средина ем да има поголемо влијание напред Фернандеш. Инаку сепак има една позитивна работа во првиов дел, ако поминеме даље Слабхед нема да игра наредна ради картони.
Инаку ЕТХ се дереше на некој на терен со надимак ВЕГГИ :eek::eek::eek::eek:

Нема никаква поврзаност помеѓу одбраната и средниот ред.. Цепат кон напред, немаме креација никаква.

Мое мислење е дека треба да го извади Санчо а да го стави Фред место него, ем да згусне средина ем да има поголемо влијание напред Фернандеш. Инаку сепак има една позитивна работа во првиов дел, ако поминеме даље Слабхед нема да игра наредна ради картони.
Инаку ЕТХ се дереше на некој на терен со надимак ВЕГГИ :eek::eek::eek::eek:
Вегорст?

Нема никаква поврзаност помеѓу одбраната и средниот ред.. Цепат кон напред, немаме креација никаква.

Вегорст?

Сабитцер е многу лошо поставен на терен, не знам дали имаше 10 допири се на се.

Абе ајде како незаинтересирани играт сиктер бе.

Пиши пропало на утакмицава. И онака треба со Сити финале. Тимов нема сили и квалитет да јуриша на сите фронтови.

Toa e toa ja vikam da go sitneme De Gea zatoa sto neznael da igra od noga do noga.Svoevremeno Pep go zede Bravo bas zaradi toa,ama.

Sent from my SM-A325F using Tapatalk

Сега се гледа влијанието на Каземиро и Ериксен на играта на целиов тим. Без нив двајцата сме комплетно друг екипа.

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

Сега се гледа влијанието на Каземиро и Ериксен на играта на целиов тим. Без нив двајцата сме комплетно друг екипа.

Sent from my SM-G991B using Tapatalk
А ЕТХ со цел памет, "имаме опции да го замениме Касемиро" ... :гомце::гомце::гомце::гомце:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom