Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Poz ekipa
Prije svega, hvala vam na prijemu na forum.
Iako sam nov i možda nije ni u redu, molio bih exyu listu s videotekom (prijevodima).
Hvala unaprijed

Предложете апликација за Android TV со убав интерфејс и стримови што работат
Се зависи што ти треба од апликација.

Јас oд апликации ги користам Televizo и Ottplayer. Додека за стримови тв канали најдобро е да купиш некоја од тие што се продаваат или да ти даде некој тука што стварно ќе сака да ти даде, а најдобро е сам ако знаеш да тражиш листи како што тоа овде гледам го прават многумина.

Од апликации за гледање филмови и серии јас користам Stremio и платено ми е HBO Max.

Се зависи што ти треба од апликација.

Јас oд апликации ги користам Televizo и Ottplayer. Додека за стримови тв канали најдобро е да купиш некоја од тие што се продаваат или да ти даде некој тука што стварно ќе сака да ти даде, а најдобро е сам ако знаеш да тражиш листи како што тоа овде гледам го прават многумина.

Од апликации за гледање филмови и серии јас користам Stremio и платено ми е HBO Max.
Еве отт плеер ,како може да се стави ова ?Мислам на прашалник.Они овој знак го немаат.

Balkantv.net / smartntv.pro, nekolku m3u ne gi otvora ni so vpn da ne ima nekoja promena?

Предложете апликација за Android TV со убав интерфејс и стримови што работат
StbEmu player,Tivimate...
Автоматски споено мислење:

Еве отт плеер ,како може да се стави ова ?Мислам на прашалник.Они овој знак го немаат.
Sto si napisal ne te razbravme brat...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom