- Член од
- 13 ноември 2016
- Мислења
- 527
- Поени од реакции
- 1.132
Nisi mi jasan...ko i gde objavljuje...Turci na primer,mislis li da su se oni naucili na nasim forumima...Bolje je samo onima koji prodaju kad se ne objavljuje i ucuti.I nije to samo sad kacilo se oduvek,pa sve i dalje radi.Pa iskreno dsuki i nema više šta da se kaže... Sve je već rečeno,pokazano,objavljeno, toliko da se sad izbacuju tj. kače m3u liste i mac adrese svaki dani to nove i nove i nove toliko da nije mi jasno zašto toliko al ajd nadam se da će se i to smiriti, ali sve im je sad dostupno svi config fajlovi i eto ljudi masovno objavljuju a po meni to nema svrhe,tako da možda je i bolje što smo svi ućutali, nadam se da su i oni koji su previše progovarali o svemu ovome sad zadovoljni onim šta su postigli...
Nisam imao nameru da polemisem ali posto postujes javno...
Oooo zamalo da previdim...i nije sve receno,pokazano,objavljeno kako kazes ima se jos...
dok drugi vade naveliko haha ja jedva da izvadim za sebe, višekonekcijske se dele kao lude, a ja njih slabo da sam imao, naše servere ni ne diram jer nemam vremena da tražim propuste, strani isto nešto nađem nešto ne, ajd kao za mene dovoljno, viška nemam kao nekad kako bi bio Robin Hud i jbg, rado bih pomogao ali eto ne mogu ni sebi