Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Вторник 18:30
Ефес Реал 1 @1.9 влог 100к ,во случај да фатам сите пари 175к преуплата
Четврток 19:00
Ефес Партизан 1 @1.50
Автоматски споено мислење:

@Stefan-kobe незнам зашто на секоја моја објава во овој дел од форуот, се смееш ,контрираш ? Гледај си работа не замарај давам типови ,кој лично ги уплаќам на големи суми затоа е и групава да се сподели.

Последно уредено:
Ефес Партизан 1 @1.50

@Stefan-kobe незнам зашто на секоја моја објава во овој дел од форуот, се смееш ,контрираш ? Гледај си работа не замарај давам типови ,кој лично ги уплаќам на големи суми затоа е и групава да се сподели.

Пази се од Стефан Кобе, работи во банка и пријавува во ујп луѓе шо играат на црно спортска. Многу е безобразен.

@Stefan-kobe незнам зашто на секоја моја објава во овој дел од форуот, се смееш ,контрираш ? Гледај си работа не замарај давам типови ,кој лично ги уплаќам на големи суми затоа е и групава да се сподели
Смешен си ми понекогаш со типовите. Да не ме сфатиш погрешно, не навивам да промашуваш.

Ефес Партизан 1 @1.50

Cetvrtok Efes 1 petok Barsa 1 ziceri, a utre protiv Real ne gledam zasto bi ja igral Efes 1, pojaki se Real.
So srekja

Vecer Irving ako igra treba da e cist plus

Za cetvrtok Efes kecot e 1.30 koef

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom