Може ли некој да ми објасни нешто повеќе за братството на Комити и УГЕ, каква идеологија застапува групата затоа што според мене никоја група од територија на Балкан не треба да има братство со фашисти ( било Германци, Италијани итн).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
од каде констатација дека сите германци италијани се фашисти? или појма немаш од ништо па ај колку нешто да се пише на форумМоже ли некој да ми објасни нешто повеќе за братството на Комити и УГЕ, каква идеологија застапува групата затоа што според мене никоја група од територија на Балкан не треба да има братство со фашисти ( било Германци, Италијани итн).
Не реков дека сите се фашисти, западна Германија најголем дел се, на страна од тоа, ме интересира повеќе на која основа е братството освен тоа што УГЕ им помогнаа на Комити.од сите години кои сум на трибина, иако никогаш не сум бил дел од ниедно членство што ја водело трибината но сигурен сум дека секогаш кога гостинска навивачка група сакала да дојде во Скопје никогаш не би била одбиена, дури напротив и покрај сите забрани ффм-мвр Комити би издејствувале да може противничката НГ да гостува, дури и во случаи кога се работело за навивачки групи од племенски заедници
Автоматски споено мислење:
од каде констатација дека сите германци италијани се фашисти? или појма немаш од ништо па ај колку нешто да се пише на форум
Знаеш колку сте бедни? Играш прва лига, 70% сте у Тетово и тетовско, ве финансира Дестани, и пак се јадете у бројка со нас
od denes e maickata locko, a za deneshnite sredbi imavme nekolku (1 pred vashiot natprevar 2 potoa). Prasuvaj gi 4-5 momcite (nie bevme 3jca) od vasata grupa shto mu trebalo pomosh od 3 xajkani za da odat doma do koltukЗнаеш колку сте бедни? Играш прва лига, 70% сте у Тетово и тетовско, ве финансира Дестани, и пак се јадете у бројка со нас
Ова е само почеток на она што го имамо у план, а више ве измочавмо... За тоа дека Н немате од навивачка група ич да не зборимо...
П.с дај нешо ново, со маицеве пред 10 године шо са паднати здосадивте... На утакмица со академија пандев ваѓате маица бе... Комплекси тешки а низ град ве нема нигде денеска
Голден иглот работа на најако директ у глава а баба аауауауауауауауаod denes e maickata locko, a za deneshnite sredbi imavme nekolku (1 pred vashiot natprevar 2 potoa). Prasuvaj gi 4-5 momcite (nie bevme 3jca) od vasata grupa shto mu trebalo pomosh od 3 xajkani za da odat doma do koltuk
PS: maickata e od vas clen (fateno sabajle pred natprevar) 22god da ne postiram iminja...
Добро е тоа што сте збратимени со странски групи. А шо правиме со војводи ваше знаме кај нив на ограда несум видел. Или 5класи сте над нив?
Може ли некој да ми објасни нешто повеќе за братството на Комити и УГЕ, каква идеологија застапува групата затоа што според мене никоја група од територија на Балкан не треба да има братство со фашисти ( било Германци, Италијани итн).
Хитлер навивал за Шалке 04Не би сакал да одговорам со прашање, но мора ли секој пат да се вади знаме? Ако неколку поединци присуствуваат на еден натпревар не мора и знаме да се извади.
И ние имаме поединци (зборам за Задграничен) што присуствуваат на секоја утакмица на Шалке, дали ет души, дали тројца, дали еден, секоја утакмица има по неколку души, па тоа не значи дека треба да се вади секогаш знаме. Истото е и кај Војводи, секоја утакмица има поединци што присуствуваат, но тоа не значи дека они мора да стават знаме на ограда.
Ако си доволно навивачки едуциран веќе треба ова да го знаеш. Некој погоре ти одговори, а јас само би додал дека братството трае скоро 20 години, УГЕ се многу многу далеку од фашистичка група, а и тоа дека западна Германија се фашисти исто ти е грешно. Прилично се лево ориентирани.