Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
ВО КРАТКИ ЦРТИ:

Поради допис кој стигна кај нас, дека нема услови за гостински навивачи и дека има забрана за гостинска навивачка група, гостувањето кое беше планирано да се изработи се откажа ( во план беше да се гостува со 50-70 луѓе).

Голема благодарност до Комити кои сепак и покрај забраната ни се понудија да ни излезат во пресрет за влез на стадион.
Но одлучено беше да не се гостува со коли и во приватна режија.

( Една кола беа присутни во Скопје)
Во Скопје на утакмица на ФК Вардар НЕПОСТОЈТ опција да имат забрана за гостински! Светов да се превртит немојш да ме убедиш во то!
Од лично искуство со поединци во врвот на групата ако до вас стигнала забрана Комити во пола минути ќе средеја и вие ќе одевте. 3 пати гостувавме Скопје и покрај то шо знајш дека имат голем ривалитет посебно Blue Force со Ченто и стално имат тензија а не со вас кј шо никој не ве чепкат немат теорија вас да не ве примет а ние дозвола во секое време! Зато од лично искуство ти кажвам. Небарај АЛИБИ во то шо немојте да ојте на ниедно гостовање а и на првото после едно чудо време шо го најавувавте не се појавивте!
То шо ту го пишев пред неколку страни денес се виде на дело!
PS. Вие дома немојте да се соберите 30 луѓе... пишиш гости 50 до 70. Биди само релен ТЕ МОЛАМ!
Ако грешам нешто во врска со пишаното дека вас не ве примале во Скопје ево @Леверкузен Скопје како главен профил на Комити нека ме попрајТ!

#Живели

Во Скопје на утакмица на ФК Вардар НЕПОСТОЈТ опција да имат забрана за гостински! Светов да се превртит немојш да ме убедиш во то!
Од лично искуство со поединци во врвот на групата ако до вас стигнала забрана Комити во пола минути ќе средеја и вие ќе одевте. 3 пати гостувавме Скопје и покрај то шо знајш дека имат голем ривалитет посебно Blue Force со Ченто и стално имат тензија а не со вас кј шо никој не ве чепкат немат теорија вас да не ве примет а ние дозвола во секое време! Зато од лично искуство ти кажвам. Небарај АЛИБИ во то шо немојте да ојте на ниедно гостовање а и на првото после едно чудо време шо го најавувавте не се појавивте!
PS. Вие дома немојте да се соберите 30 луѓе... пишиш гости 50 до 70. Биди само релен ТЕ МОЛАМ!
Ако грешам нешто во врска со пишаното дека вас не ве примале во Скопје ево @Леверкузен Скопје како главен профил на Комити нека ме попрајТ!

#Живели

Prasaj gi tie od licno iskustvo so gi imas od vrvot, neka ti objasnet. A Ako te interesirat pojke pisi mi privatno ce ti go dam I dopisot, me znajs I mene licno.

Секогаш за секоја македонска навивачка група вратите се ширум отворени на утакмиците на РК и ФК Вардар Во случај да има забрана Комити ќе направат се што е во нивна моќ групата да влезе на стадион.

ФК ТЕТЕКС - ФК Локомотива (12.03.2023 )

Најсилни сме кога сме сплотени !
Тука не запираме, продолжуваме уште помасовни, уште побројни !Прегледај го приврзокот 371350Прегледај го приврзокот 371351Прегледај го приврзокот 371352
Браво за бројката, за секоја почит е во вакви ситуации од финансии, неиграње на градскиот стадион и години неизвеснот со Тетекс сепак не се предавате.

Честито и за денешната победа.

#Живели

Комити немаат официјален профил на форум.

Може ли некој да ми објасни нешто повеќе за братството на Комити и УГЕ, каква идеологија застапува групата затоа што според мене никоја група од територија на Балкан не треба да има братство со фашисти ( било Германци, Италијани итн).

од сите години кои сум на трибина, иако никогаш не сум бил дел од ниедно членство што ја водело трибината но сигурен сум дека секогаш кога гостинска навивачка група сакала да дојде во Скопје никогаш не би била одбиена, дури напротив и покрај сите забрани ффм-мвр Комити би издејствувале да може противничката НГ да гостува, дури и во случаи кога се работело за навивачки групи од племенски заедници
Автоматски споено мислење:

Може ли некој да ми објасни нешто повеќе за братството на Комити и УГЕ, каква идеологија застапува групата затоа што според мене никоја група од територија на Балкан не треба да има братство со фашисти ( било Германци, Италијани итн).
од каде констатација дека сите германци италијани се фашисти? или појма немаш од ништо па ај колку нешто да се пише на форум

од сите години кои сум на трибина, иако никогаш не сум бил дел од ниедно членство што ја водело трибината но сигурен сум дека секогаш кога гостинска навивачка група сакала да дојде во Скопје никогаш не би била одбиена, дури напротив и покрај сите забрани ффм-мвр Комити би издејствувале да може противничката НГ да гостува, дури и во случаи кога се работело за навивачки групи од племенски заедници
Автоматски споено мислење:

од каде констатација дека сите германци италијани се фашисти? или појма немаш од ништо па ај колку нешто да се пише на форум
Не реков дека сите се фашисти, западна Германија најголем дел се, на страна од тоа, ме интересира повеќе на која основа е братството освен тоа што УГЕ им помогнаа на Комити.

Многу пати е пишувано за тоа ако не знаеш или си ептен млад или скроз не пратиш сцена... накратко пријателството настана во двомечот Вардар-Шалке во рамките на тогашниот Интертото куп(вајда тој беше, од тогаш уефа освен лига шампиони другите натпреварувања ги смени 17 пати) после гостувањето на нас во Гелзенкирхе

Момциве у Вардар што трчаат заслужуваат многу...
Мора да влеземе у прва а криво ќе ми е пошто нема да ги задржат. Со огромно срце играат...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom