Neotel ima optika kade svoja/nekade iznajmena preku zeleznici po nekoe vlakno, i do pomali gradovi/naselbi na lokalni kabelski im prodavaat, preku niv odat so internetot...
Takov e slucajot so Kds(greenmobile) vo Prilep,(fiksnata mue preku neotel. 048550xxx)Krusevo, Resen, D,xisar i site sela pod prilepska opstina, preku optika od neotel site korisnici na kds izleguvaat nadvor kon intetnet, a beckUp imaat od telekom, ama toa e mal protok kolku da ima net bidejki neotel ima mn, cesto problemi so optikata...
No ovde muabetot nie za Mtel(najskap tel.) sto saka da konkurira na a1/telekom, a negovite vraboteni od mtel i partnerite imaat 079Lyca brojcina.... taka da.... Neotel e siten igrac,samo golemoprodazba neotel ima...
cekajte drugari... kakvi se ovie gluposti??? Nikade vo svet nemalo drzaven operator da odi vo drugi drzavi... pa A1 ne e drzaven? Avstriski? ili privatna sopstvenost e?
Само за појаснување Мтел барем засега нема изјавено децидно деќа ќе прават своја мрежа. Еднаш се спомна и толку беше тоа. Не знам дали тоа беше чамче муабет или реално
cekajte drugari... kakvi se ovie gluposti??? Nikade vo svet nemalo drzaven operator da odi vo drugi drzavi... pa A1 ne e drzaven? Avstriski? ili privatna sopstvenost e?
Автоматски споено мислење:
postojano se reklamiraat kako tret operator... ako gradat mreza moze da se tret, ama ako ne gradat kako bi bile tret??? Lyca, Telekabel, Green...
Neotel mozda ima najbolje optika, site drugari vikaat pingot na Neotel bil najmal... Ako go kupat vekje ke se golem operator i plus so nivnata mreza pobrzo ke izgradat predavateli... Mene celava rabota mi e cudna zatoa sto ne bea ponudeni 3 tenderi za 5G tuku im se dade na A1 i Telekom, a tretiot stoi... Mislam deka ja mestat rabotava za da gi zeme Mtel, inaku neli imase i drugi zainteresirani.
Автоматски споено мислење:
A i ovie United Group da vlezat, bi bilo pojjako.. videte ponuda www.telemach.hr
Pa da pocnat i kaj nas da gi delat televiziive kako vo Srbija sto se N1 i Nova S, istata prikazna sega so Kanal 5 ja nema na Total Tv.
Iskreno i nema nesto pametno da se gleda na Anal 5 samo turski serii i vesti, isto i na Alfa tamu ti e 24/7 politika, patriotska/vmrovska propagadna i proruska.
Pa da pocnat i kaj nas da gi delat televiziive kako vo Srbija sto se N1 i Nova S, istata prikazna sega so Kanal 5 ja nema na Total Tv.
Iskreno i nema nesto pametno da se gleda na Anal 5 samo turski serii i vesti, isto i na Alfa tamu ti e 24/7 politika, patriotska/vmrovska propagadna i proruska.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.