Jas navecer spijam, a ne podesuvam temperaturaaZatoa imas dugme za temperatura +- i si stelovas kako ti e tebe najudobno.Ako treba da brka temperaturaa ke brka,ne kriva klimata kriv e prostorot i vizbata od dolu.
Inaku toa go spomnav samo kako primer deka i so klima ne e idealna temperaturata, toa e najmal problem, sekako se pokrivas koga spies, no drugive problemi so defektite ne mozes da gi resis. Da bese vo normalna zemja kade rasipana klima odma ke ti ja zamenea so ispravna, togas da, ke kazev deka klimata e dobra
Автоматски споено мислење:
Inakku i za toa me izlagaa, mi rece prodavacot ke ja namestis na autofan i temp koja ja sakas, i taa sama si ja brka rabotata, si ima sofisticiran softver. Pa na pocetok i so greenjeto imav problem, pisano e na forumov pred 2 godini. No koga kazavvo servis deka imam problem so greenjeto i kazav kako se gream, toj mi rece: A KOJ TI KAZA TAKA? taka ne mozis da se stoplis so ovaa klima, toa e za stedenje, a ne za toplenje. Pa mi kaza kako da ja podesam za da se stoplam, i toj problem se resi
Последно уредено: