- Член од
- 15 јуни 2014
- Мислења
- 83
- Поени од реакции
- 6
Imam, kako inace ke imam debitna karticka od NLBИмаш ти воопшто своја сметка во НЛБ банка?
Imam, kako inace ke imam debitna karticka od NLBИмаш ти воопшто своја сметка во НЛБ банка?
Види на nlbklik дали имаш вакви опцииZnaci treba vo banka na moe ime da mi dadat devizna opcija (neznam koja opcija ima i sakam). I sto ponatamu? Ke mi dadat moj SWIF kod IBAN?
Stvarno ne mi e jasno, na bet365 mi bara swifcode, iban i addressa od banka.
Dokolku razbrav, samo adresata ke bide na banka koga gi potpolnuvam detalite na bet?
OK, odi do banka i ka\i im da ti dodadat devizna opcija vo evra.Imam, kako inace ke imam debitna karticka od NLB
Баш овоа му треба.Види на nlbklik дали имаш вакви опции
Прегледај го приврзокот 369631
Појди во банка и нека ти дадат ваков документ
Прегледај го приврзокот 369632
Другар ти објаснив погоре, не знам што не сфаќаш. Треба да имаш девизна сметка во НЛБ, поточно на постоечката денарска сметка да ти додадат опција во евра или која валута сакаш. Потоа, како што ти сликал НЕКОЈ, побарај девизни инструкции каде што ќе ти ги пишува ибанот и свифтот кои треба да ги внесеш при исплата на пари. Ваљда ме разбра, а ако не тогаш не знам што да ти кажам освен Сладоледџија зет да ти биде.Znaci treba vo banka na moe ime da mi dadat devizna opcija (neznam koja opcija ima i sakam). I sto ponatamu? Ke mi dadat moj SWIF kod IBAN?
Stvarno ne mi e jasno, na bet365 mi bara swifcode, iban i addressa od banka.
Dokolku razbrav, samo adresata ke bide na banka koga gi potpolnuvam detalite na bet?
Izvadi VISA karticka i ke ti dozvoli.Ne druze, gi uplativ na tiket i gi skoro duplirav vikendov, uste pogolem problem . Neznam nemoze da se povlecat preku SWIFT/IBAN. Edina opcija ostanuva samo na poker profil na stranski account (nekoj podaleku od MK), i posle toj preku westerunion da ti gi isprati.
Mora da se povlecat na istata karticka od koja e napraveno depozitIzvadi VISA karticka i ke ti dozvoli.
Mene mi uspea.
pa napraj vtor depozit,minimalen,so druga karticka.Mora da se povlecat na istata karticka od koja e napraveno depozit
Misles deka ako napravam deposit so visa 5eu ke mozam site poslem da gi izvadam na visa?pa napraj vtor depozit,minimalen,so druga karticka.
Jas samo a dodadov kartickata.Mora da se povlecat na istata karticka od koja e napraveno depozit
Ke vadam ja sekako visa pa ke probam, fala ti za infotoJas samo a dodadov kartickata.
I odma mi dozvoli
Nemase potreba od deposit.
sigurnoMisles deka ako napravam deposit so visa 5eu ke mozam site poslem da gi izvadam na visa?
Не знам како е на Пајнакл бидејќи никогаш не сум депонирал таму со биткоин, но во повеќето други кладилници каде биткоинот е најчесто средство за уплата, нема никаква врска дали средствата ќе ти бидат изразени во фиат валута или биткоин, затоа што и така и така ќе го следат курсот на биткоинот. Ако имаш на пример 1000 усд изразени во долари, и ако биткоинот оди 10% нагоре, ќе имаш 1100, и обратно.Некој со искуство во кладење со крипто, сакам да почнам на пајнакл, ме интересира дали балансот е во евра или во крипто кога ќе се префрлат биткоини. Ако се во евра тогаш при подигнување е исто како да си купил крипто во моменталниот курс?