Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам зашто нема обид за гостување од страна на комити,први пецнавме ако не отидеме сме бруки невидени.Јас во слободна режија би отишол кој е за со мене слободно нека ми пише, за мене ова е момент групата да искочи еднаш и да покаже мадиња, доста е јачање на рибари и на фаланга.

Брат од некни те думам, тргна во СЛОБОДНА режија или те зедоја Комити!?

Брат од некни те думам, тргна во СЛОБОДНА режија или те зедоја Комити!?
Само еден дечко ми пиша дека ме подржува друг никој, разочаран сум од комити многу секад вака ми го кршат филмот така и за у битола кога бев на последново демек најави чуда станат јас уште од 6 напален пеам по дома демек ајде 500 плус ке идеме жими кур и така ај белки на 28 ми март ке се истоварите многу па ќе ви фрлам некој камен меракот да ми се напраи :)))))

Само еден дечко ми пиша дека ме подржува друг никој, разочаран сум од комити многу секад вака ми го кршат филмот така и за у битола кога бев на последново демек најави чуда станат јас уште од 6 напален пеам по дома демек ајде 500 плус ке идеме жими кур и така ај белки на 28 ми март ке се истоварите многу па ќе ви фрлам некој камен меракот да ми се напраи :)))))
Toa e rabotata sto nemas ljubov sprema klubot 500 dusi vaka taka ako go sakas ke ides i sam na utakmica i cim ides za kamenja meraci bolje doma sedi muda i sila se meri na race a ne so kamenja...

FC6CD7CE-C726-4EBC-A4A1-039571961B45.jpeg
Една ретро пред 12 години
Пелистер - Мешков Брест. Незнам дали ехф или челинџ куп беше.Седевме на средина на трибина како стално , со кортео , бакљада, кореографија , инцидент прекин на натпреварот имаше шок бомба мислам на сред центар се фрли :icon_lol: циркузи беше.
П.С ова го објавив да видат малце нашите членој не само по форуми да се пиши да дојдат и да навиват.
Денес го играме најважниот натпревар за на европската сцена па ќе видиме вечер.;);)

Последната песна од видеото од кога се пеј кај вас на трибина ?
Прашуваш за Играј вардаре ти, играј и победи?

Откако одам активно на трибина (17-тина години) се пее песната, а веројатно и од претходно.

Прашуваш за Играј вардаре ти, играј и победи?

Откако одам активно на трибина (17-тина години) се пее песната, а веројатно и од претходно.
Океј. Сум ја слушнал претходно кај ФА, не знаев дека и вие ја пеете.

2 маички Комити превртени врз ударната застава, грчко знаме, пеење оо паокара.
Како бе после сите овие работи има уште Македонци што се палат на гнасиве па уште и им идат на трибина?
Комити кога соблекоа маички на Гробари беа сељаци, а сега овие превртени врв ударна застава се најјаки.

Ќе им извадат сега и Комити нивни маици :)
Ги постираше еден рандом член двете маици што се земени од Комити, а кај се земени како се земени незнам,тоа е сигирно дело на Гробари од Македонија,нивно дело.
Редно е се што се шета со дресови Гробари/Делии низ Скопје да се соблакаат голи да им дојде памет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom