Ве пријавил ПискачотСамо за потсетување....како сме прифатени НИЕ како навивачи во БИТОЛА !!!Прегледај го приврзокот 369463

Слично е и кај нас, константно се праќа полиција кога се црта. Да не коментирам колку графити ни ги имаат искречено.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ве пријавил ПискачотСамо за потсетување....како сме прифатени НИЕ како навивачи во БИТОЛА !!!Прегледај го приврзокот 369463
Не знам зашто нема обид за гостување од страна на комити,први пецнавме ако не отидеме сме бруки невидени.Јас во слободна режија би отишол кој е за со мене слободно нека ми пише, за мене ова е момент групата да искочи еднаш и да покаже мадиња, доста е јачање на рибари и на фаланга.
Само еден дечко ми пиша дека ме подржува друг никој, разочаран сум од комити многу секад вака ми го кршат филмот така и за у битола кога бев на последново демек најави чуда станат јас уште од 6 напален пеам по дома демек ајде 500 плус ке идеме жими кур и така ај белки на 28 ми март ке се истоварите многу па ќе ви фрлам некој камен меракот да ми се напраиБрат од некни те думам, тргна во СЛОБОДНА режија или те зедоја Комити!?
Последната песна од видеото од кога се пеј кај вас на трибина ?![]()
Комити Запад (ФК Охрид - ФК Вардар 25.02.2023)
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.youtu.be
Toa e rabotata sto nemas ljubov sprema klubot 500 dusi vaka taka ako go sakas ke ides i sam na utakmica i cim ides za kamenja meraci bolje doma sedi muda i sila se meri na race a ne so kamenja...Само еден дечко ми пиша дека ме подржува друг никој, разочаран сум од комити многу секад вака ми го кршат филмот така и за у битола кога бев на последново демек најави чуда станат јас уште од 6 напален пеам по дома демек ајде 500 плус ке идеме жими кур и така ај белки на 28 ми март ке се истоварите многу па ќе ви фрлам некој камен меракот да ми се напраи))))
Сигурно 10 години, ако не и повеќе.Последната песна од видеото од кога се пеј кај вас на трибина ?
NATIONAL FIRM SO PORUKA
Прашуваш за Играј вардаре ти, играј и победи?Последната песна од видеото од кога се пеј кај вас на трибина ?
Океј. Сум ја слушнал претходно кај ФА, не знаев дека и вие ја пеете.Прашуваш за Играј вардаре ти, играј и победи?
Откако одам активно на трибина (17-тина години) се пее песната, а веројатно и од претходно.