Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
А против кого да гостуваат во Охрид кога Амак СП не постои како клуб 15 години? И не кажувај гачки за паѓање реквизити зошто кога се играше Купот во Охрид 2014та ФА 3 дена беа низ цел град со реквизити, за финале збирно место им беше на сред чаршија и правеа кортео до Биљанини извори без ќор џандар. Тогаш ваши дечки доаѓаа и поштуваа сакаа да научат нешто ултра и се дружеа, а ти сега кажуваш дека реквизити сте бутале. Тогаш место вас ФА го бранеше вашиот град и ровареше низ него барајќи ги Шверцери и Цпб, ама ги најде Кумани :)
Irish pub Five, вашиот тогашен воџа Магла ли како и да се викал, реално сам ја слече.

Гледам се отвори дискусија за Чкембари и Гробари, но еве имам едно прашање до дечките од Чекмбари. Еве и да е стварно вистина тоа што го велите дека не сте ги слушале Гробари како скандираат,зарем не го знаевте нивниот став како група кон Македонија? Нивното братство со циганине доле и милион пароли истакнато и скандирања против нас како народ, против Македонија како држава. И вие пак разменувавте реквизити со нив...еве ви верувам не сте слушнале на утакмицата конкретно, но нивиот став како група ни е добро познат на сите и пред таа ваша утакмица со нив.
Isto e i so delije znaci srbite se so grcite odkolku sonas i nema so da zboruvame poveke za nasite sosedi gledajte da se obedinime denes Tikves-Ohrid Makedonija na Makedoncite kako sto treba na sekoja utakmica i vistinski da stane makedonceto ne samo na pesna

Големо Браво за Лозари само продолжете така изгледа ви лежат настапиве во сала супер изгледате ке ја кренете и бројката во иднина.Не знам зашто нема обид за гостување од страна на комити,први пецнавме ако не отидеме сме бруки невидени.Јас во слободна режија би отишол кој е за со мене слободно нека ми пише, за мене ова е момент групата да искочи еднаш и да покаже мадиња, доста е јачање на рибари и на фаланга.

Irish pub Five, вашиот тогашен воџа Магла ли како и да се викал, реално сам ја слече.
ФА таков воџа немале во историјата на групата. Кога се десило тоа која год?

Ама ние го немаме талентот на визуелност, го немаме талентот да се раширваме како на физичко до осмо одделение, една рака до најблискиот,

Каква лична у напад напраи...:)
Волкава разделеченост немаше ниту Короната дур траеше, така да жити се, ваквите муабети пуштај ги у Камарите и во Порта Џез, не овде.

Attachments

• Screenshot_20230226_235426_Facebook.jpg
    Screenshot_20230226_235426_Facebook.jpg
    418,6 KB · Прегледи: 148
А што има потреба да пишуваш со имиња и надимаци, омаловажуваш некој? Треба да пишам Паткари вашата маица на кого му ја соблекоа или да си преќутам?

Големо Браво за Лозари само продолжете така изгледа ви лежат настапиве во сала супер изгледате ке ја кренете и бројката во иднина.Не знам зашто нема обид за гостување од страна на комити,први пецнавме ако не отидеме сме бруки невидени.Јас во слободна режија би отишол кој е за со мене слободно нека ми пише, за мене ова е момент групата да искочи еднаш и да покаже мадиња, доста е јачање на рибари и на фаланга.
Ne SME tuku si bruka
So koe pravo pisuvate vo ime na cela n.grupa?
Pisi mu integralen ohridskiot aerodromec ista kategorija ste intelektualci
Vo inboks dogovorete se vo slobodna rezija direkt bardovci

Ne SME tuku si bruka
So koe pravo pisuvate vo ime na cela n.grupa?
Pisi mu integralen ohridskiot aerodromec ista kategorija ste intelektualci
Vo inboks dogovorete se vo slobodna rezija direkt bardovci
Интегрален се држи , има талент за провокции , ама овој ке го избркаат и од Бардовци , верувај ми.
А што има потреба да пишуваш со имиња и надимаци, омаловажуваш некој? Треба да пишам Паткари вашата маица на кого му ја соблекоа или да си преќутам?
Подобро преќути , ако он згрешил ти немој.

Знае некој кој ја нападна групата на Брегалница денес во Маџари? Многу безврска напаѓање, со камења и стаклени шишиња, може да повредат некој рандом што проаѓа на улицата. Многу дегенско понашање и од двете страни, тоа ако е ултрас движење, не би сакал да имаме нешто такво кај нас :)

Знае некој кој ја нападна групата на Брегалница денес во Маџари? Многу безврска напаѓање, со камења и стаклени шишиња, може да повредат некој рандом што проаѓа на булеварот. Многу дегенско понашање и од двете страни, тоа ако е ултрас движење, не би сакал да имаме нешто такво кај нас :)
Мајка бежанија по улиците скопски...т.е по селските
Каменковци

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom