Фан клуб - РК Вардар

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.703
Поени од реакции
25.109
edina pricina sto voopsto eurokrem vo trkata za titula e sto imaa sreka prvata so kopiljavite na kiro da se igra vo bt. da bese obratno veke ke imaa poraz. vo skopje ke go jadat 2-3 pati godinava...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.059
Поени од реакции
74.677
Не паметам некогаш полесно да сме ги тепале Бутел.
Почнавме бледо, се мачевме 15 минути и после ги стегнавме во одбрана и ги убивме во контри. Ќосевски беше одличен во прво полувреме, а и Дутра малку ја размрда играта за да се одлепиме. Неколку акции по ред добро се пробиваше и асистираше.
Томовски исто им скина неколку зицери, па од 1-2 разлика, направивме 16-8 на полувреме.
Второ полувреме рутински. Манасков се уби од давање голови, 11 само во едно полувреме. Ги отворивме од контри, од крило сигурно над 20 голови дадовме.
И Моралес покажа добра игра во второ полувреме, мора полека да се враќа во форма...
Не знам само зошто толку форс на Атанасовски, сепак од сите 4 пикери е најслаб, а од тројцата помлади е нанеталентиран. Ајде Столе не ни игра, плус дете му се роди вчера, Лазаревски исто се повреди, али би требало Аларов да игра повеќе.
Мене ме плаши што Столе ич не игра, а знаеме колку ќе биде важен за нас за завршницата на првенството. Којзнае во каква форма е.

Член од
30 мај 2019
Мислења
2.185
Поени од реакции
4.023
Овие Бутел ми се најдебилна екипа (а голманот нивен ептен ме нервира). Две години по ред земаа место во Европа, а не се ни потрудија нешто посебно да направат (поготово оваа сезона). Топ што ги исплескавме вака!!

Член од
25 декември 2019
Мислења
1.907
Поени од реакции
2.943
Не паметам некогаш полесно да сме ги тепале Бутел.
Почнавме бледо, се мачевме 15 минути и после ги стегнавме во одбрана и ги убивме во контри. Ќосевски беше одличен во прво полувреме, а и Дутра малку ја размрда играта за да се одлепиме. Неколку акции по ред добро се пробиваше и асистираше.
Томовски исто им скина неколку зицери, па од 1-2 разлика, направивме 16-8 на полувреме.
Второ полувреме рутински. Манасков се уби од давање голови, 11 само во едно полувреме. Ги отворивме од контри, од крило сигурно над 20 голови дадовме.
И Моралес покажа добра игра во второ полувреме, мора полека да се враќа во форма...
Не знам само зошто толку форс на Атанасовски, сепак од сите 4 пикери е најслаб, а од тројцата помлади е нанеталентиран. Ајде Столе не ни игра, плус дете му се роди вчера, Лазаревски исто се повреди, али би требало Аларов да игра повеќе.
Мене ме плаши што Столе ич не игра, а знаеме колку ќе биде важен за нас за завршницата на првенството. Којзнае во каква форма е.
Ќосевски може да го пензионира на Георгиевски, максимално си ја користи шансата.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.059
Поени од реакции
74.677
Ќосевски може да го пензионира на Георгиевски, максимално си ја користи шансата.
Не сме го виделе против посилни екипи, инаку за во македонско првенство е главен егзекутор. Сепак, мислам дека нема да го стигне нивото на морковот, повеќе ќе биде како Јовчевски :D

Член од
13 август 2019
Мислења
637
Поени од реакции
3.406
Според последни инфа и Тале му откажал на “селекторот” ама за да не пукне срам, овој го стаил на поширок список… Киро напраи распад систем од РФМ… Каков гад…

Член од
17 август 2014
Мислења
3.750
Поени од реакции
6.153
Според последни инфа и Тале му откажал на “селекторот” ама за да не пукне срам, овој го стаил на поширок список… Киро напраи распад систем од РФМ… Каков гад…
Повик не доби ни Манасков, за што се работи во неговиот случај?

Член од
13 август 2019
Мислења
637
Поени од реакции
3.406
Повик не доби ни Манасков, за што се работи во неговиот случај?
Голема е веројатноста дека не сакаат да му се јават на повикот, не знам точно се уште…

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.218
Поени од реакции
2.278
Манасков, кузмановски, талевски и гоце одма после светсково му кажале дека веќе не сакаат да играат за репрезентација

Член од
17 август 2014
Мислења
3.750
Поени од реакции
6.153
Манасков, кузмановски, талевски и гоце одма после светсково му кажале дека веќе не сакаат да играат за репрезентација
Нема врска тоа околу Кузмановски
Џомба после баражот уште со Романија сакаше да заврши
За Тале неам инфо

Kajgana Shop

На врв Bottom