Ima edna narodna.Кога релевантна институција би прикажала резултати вредни за размислување да би размислил па и би се одлучил.
Проблемот у таа шведска што ја спомна е што амбер нордик 2.5кв е 22000сек со монтажа, додека тошиба даисекаи 9.5 (модел што не ти го ни продаваат у мкд) 2.5кв е 24500сек
Тоа е разлика од едвај 200€ а таа разлика со тие 15% подобра ефикасност се вадат за година две во шведска каде греење ми треба малку повеќе од 3 месеци што е случајот у мкд
А во мкд разликата во цена на даисекаи споредено со амбер не е баш 200€.
Цело време трубиш како таа твојата тошиба е склопена од вонземјани и затоа стави 7кв единица во 45м2, никаде не сподели никакво инфо за работата од тој уред.
Една факинг формула што некој друг ти ја покажа зема ја наполни со податоци и малку да ја разбереше формулата ќе знаеше колку грешна ти е констатацијата од истата.
Попаметен си кога ја фураш фаворитката него кога солиш памет дека само тошиба знаат клима да направат друго ништо не чини.
Ilada stapoj po tug zadnik ne bolat,ama eden po svojot boli.
Znaci ne bi stavil kinez,a go preporacuvas.
Fala na odgovorot.
A plus kao sto odi situacijava,nikoj negarantira, deka utre i od Svedska mozi ke imame poskapa el.energija.
I taka sme najskapa vo sve od bel.tehnika.
Последно уредено:
Толку за јапонската филозофија, кој разбира, разбира.